Met dit product word je wakker met een moeiteloze glow

Voeg Advanced Night Repair-serum van Estée Lauder vandaag nog aan je avondroutine en tover jezelf om tot een ware night time beauty.

estee lauder
Estee Lauder

Urenlang boost het je huid en maakt het haar steviger. En dat zonder parabenen of sulfaten. We hebben het over het Advanced Night Repair-serum van Estée Lauder. De beautyklassieker heeft een spiksplinternieuwe upgrade gekregen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het meest verkochte serum

Toen de pioniers van Estée Lauder 38 jaar geleden het Advanced Night Repair-serum lanceerden, werd de beautyindustrie flink opgeschud. Het was het eerste huidverzorgingsproduct dat hyaluronzuur (dat het vochtlevel van je huid op peil houdt) bevatte. Én het eerste product speciaal ontwikkeld om je huid ’s nachts te laten herstellen van schade van buitenaf zoals UV-straling. De formule, de technologie, maar ook de textuur: alles aan het serum was bijzonder. Niet lang na de lancering werd het een hit, en inmiddels is het al decennialang geliefd bij vrouwen over de hele wereld. In Nederland is het zelfs een van de meest verkochte serums ooit.

estee lauder
Estee Lauder

Nieuwe pluspunten

Alhoewel de formule door de jaren heen steeds verder ontwikkeld is, heeft het serum in 2020 nóg een upgrade gekregen. Dankzij wetenschappelijk onderzoek en nieuwe technologiën is er nu een spiksplinternieuwe versie die zelfs een eigen naam verdient:

Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex.

Het artikel gaat verder onder de video.

NIEUW Advanced Night Repair serum: Hoe breng je het serum aan?

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wat er zoal nieuw is? Allereerst het Fast Repair-complex, dat er voor zorgt dat je huid optimaal en snel herstelt. Het YouthGeneration-complex stimuleert de natuurlijke productie van collageen én van nieuwe huidcellen. Hoe ouder je wordt, hoe trager je lichaam hier zelf voor zorgt. Sowieso is het serum een krachtpatser die korte metten maakt met huidveroudering. Je voelt dat je huid steviger wordt en poriën minder zichtbaar. Dat komt ook omdat het serum 72 uur hydrateert en 8 uur anti-oxidantbescherming biedt. Ook prettig: het vernieuwde serum bevat geen parabenen en sulfaten en de luxe glazen flacon is recyclebaar. Wat gelukkig niét veranderd is? De fijne olievrije textuur. Misschien wel het mooiste van alles: het serum is voor elk huidtype, elke leeftijd, gender en huidskleur een aanrader.

Het Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex:

 • helpt je huid snel te herstellen van overdag opgelopen schade
 • stimuleert de aanmaak van collageen
 • verstevigt je huid
 • zorgt voor minder zichtbare poriën
 • hydrateert 72 uur
 • biedt 8 uur antioxidantbescherming

  Het Estée Lauder Advanced Night Repair Serum is verkrijgbaar vanaf €45,10 op esteelauder.nl en in parfumeriezaken.

  estee lauder advanced night repair
  Estee Lauder

  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Huid