De 5 K-Beauty favorieten van Romy de Vries | K-Beauty Night Out

Tijdens de eerste digitale editie van Vogue K-Beauty Night Out deelde model en K-Beauty expert Romy de Vries haar favoriete producten met ons.

Onze eerste digitale editie van Vogue K-Beauty Night Out is een feit – het evenement dat volledig in het teken staat van de allernieuwste Zuid-Koreaanse beautymerken en -producten. Speciaal voor Vogue K-Beauty Night Out deelde model en K-Beauty fan Romy de Vries haar favoriete producten met ons in deze video.

Model en K-Beauty expert Romy de Vries verdiept zich al jaren in Zuid-Koreaanse beautyproducten. Tegenwoordig zet ze die kennis niet alleen in haar eigen badkamer in, maar is ze tevens beauty consultant voor merken en deelt ze haar passie voor K-Beauty met duizenden volgers via haar Instagram-account Soft Glow. Dé aangewezen persoon om de kunst van K-Beauty skincare bij af te kijken dus, zoals ze eerder al liet zien in haar Dutch Beauty video. Speciaal voor Vogue K-Beauty Night Out deelde Romy haar vijf favoriete K-Beauty producten met ons.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De favoriete K-Beauty producten van Romy de Vries

Het eerste product op Romy's lijstje is de Real Complexion Hyaluron Skin Essence van Hanskin. Dit serum is super hydraterend doordat het hyaluronzuur duizend keer z'n eigen gewicht aan water aantrekt. Het All Day Vitamin C Serum van Jumiso is een milde vorm van vitamine C met niacinamide dat perfect is voor iemand die voor het eerst vitamine C aan zijn skincare routine wilt toevoegen. Een andere favoriet van Romy is de Fundamental Watery Oil Drop van Klairs, dat boordevol antioxidanten zit die huidveroudering tegengaan. De Polyphenol in Propolis 15% Ampoule van By Wishtrend werkt ontstekingsremmend en kalmerend en is daarom perfect voor wie last heeft van acne. En dan noemt Romy tot slot de Goat Milk Brightening Cream van Georganic, een superhydraterende crème die je natuurlijke ceramides ondersteunt en stimuleert.

Shop de K-Beauty Favorites van Romy de Vries

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid