De 5 K-Beauty favorieten van Nella Ngingo | K-Beauty Night Out

Tijdens de eerste digitale editie van Vogue K-Beauty Night Out deelde model en K-Beauty lover Nella Ngingo haar favoriete producten met ons.

Onze eerste digitale editie van Vogue K-Beauty Night Out is een feit – het evenement dat volledig in het teken staat van de allernieuwste Zuid-Koreaanse beautymerken en -producten. Speciaal voor Vogue K-Beauty Night Out deelde model en K-Beauty fan Nella Ngingo haar favoriete producten met ons in deze video.

Dat Burundees-Nederlands model Nella Ngingo haar skincare routine in check heeft bewijst ze keer op keer met haar stralende huid op magazine covers, op de catwalk, en gewoon op haar Instagram. Nella is een voorstander van een holistische aanpak wat betreft haar huidverzorging, dus die begint al bij wat ze eet. Geen dierlijke producten, en ook in haar beautyproducten is cruelty-free wat de toon zet. In Zuid-Korea is het verboden om producten op dieren te testen: niet vreemd dus dat Nella gek is op K-Beauty. Speciaal voor Vogue K-Beauty Night Out deelde het model haar vijf favoriete K-Beauty producten met ons.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De favoriete K-Beauty producten van Nella Ngingo

Waar Nella's skincare routine voornamelijk bestaat uit black soap en shea butter, merkt ze dat ze af en toe wat meer nodig heeft. En daar komt de Rice Toner van I'm From om de hoek kijken. Volgens Nella een goede investering, want hij gaat superlang mee. Om niet alleen haar haren maar ook haar hoofdhuid te voeden, is de Honey & Macadamia Shampoo van KUNDAL haar go-to shampoo. Een andere favoriet van Nella: het Broccoli Beauty Recipe Mask van Quret, boordevol vitamine C. Maar ook je handen en voeten kunnen weleens wat extra verzorging gebruiken. Daarvoor kiest Nella voor het Nail, Hand & Foot Mask van Bling Pop: 'Het voelt alsof je net bij de nagelspecialist bent geweest.' Haar all-time favourite? De Blueberry Hydrating Honey Lip Balm van Frudia, die je lippen urenlang hydrateert en rijk is aan oliën.

Shop de K-Beauty Favourites van Nella Ngingo

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid