De 5 K-Beauty favorieten van Nicole Huisman | K-Beauty Night Out

Tijdens de eerste digitale editie van Vogue K-Beauty Night Out deelde stylist, creative en beauty junkie Nicole Huisman haar favoriete K-Beauty producten met ons.

Onze eerste digitale editie van Vogue K-Beauty Night Out is een feit – het evenement dat volledig in het teken staat van de allernieuwste Zuid-Koreaanse beautymerken en -producten. Speciaal voor Vogue K-Beauty Night Out deelde stylist, creative en beauty junkie Nicole Huisman haar favoriete producten met ons in deze video.

In haar professionele leven als stylist is Nicole Huisman natuurlijk constant bezig met wat mooi is. Maar ook als self-proclaimed beauty junkie speelt haar liefde voor schoonheid een grote rol. Waarom Nicole zo gek is op K-Beauty heeft namelijk niet alleen te maken met de formules van de producten, maar zeker ook de verpakkingen. 'Behalve dat de werkzame ingrediënten natuurlijk heel fijn zijn, vind ik het ook belangrijk dat de producten een beetje gezellig staan op mijn beauty kastje. En daarmee zit je bij K-Beauty meestal wel goed,' vertelt ze lachend. Ontdek de K-Beauty favorieten van Nicole Huisman in de video en hieronder.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De favoriete K-Beauty producten van Nicole Huisman

Ooit gedacht aan een masker voor je billen? Nicole ook niet, totdat ze het BumBum Mask van LOVBOD ontdekte. Een sheet mask die je billen heerlijk verzorgt achterlaten. Over mooie verpakkingen gesproken: het minimalistische design van de Goat Milk Brightening Cream van Georganic past helemaal in Nicole's straatje. Daarbij is de crème ook nog een superhydraterend. Het All Day Vitamin C Serum van Jumiso ziet er niet alleen mooie uit, maar ruikt ook nog eens heerlijk, aldus Nicole. De koker van de Vita-Kit Moisturiser Cream van Blessed Moon is gevuld met mini dagcrèmepjes – perfect voor wanneer je on-the-go bent, of om uit te delen aan je vriendinnen. En tot slot een van Nicole's favorieten: de Hand Mask van Bling Pop. Daarmee ben je verzekerd van goed verzorgde handen.

Shop de K-Beauty Favorites van Nicole Huisman

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid