Dit is Máxima's beautygeheim voor een jonge huid

Samen met heel wat andere powervrouwen is koningin Máxima, volgens bekende visagiste Michelle Stern, een groot fan van dit beautyproduct.

Daar is-ie eindelijk, hét beautygeheim van koningin Máxima. Op 49-jarige leeftijd zijn de rimpels bij de koningin nog ver te zoeken. Blijkbaar heeft ze dat voor een groot deel te danken aan een biologische gel die ook bekend is bij Michelle Obama en Kim Kardashian.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Biologische gel

Volgens de New Yorkse make-upartiest Michelle Stern heeft onze koningin haar jonge huid te danken aan een biologische botoxgel, gemaakt van champagneblad. Het organische product waar Máxima al jaren bij zweert, belooft zelfs rimpels te verminderen binnen één uur, really?! Blijkbaar is koningin Máxima niet the only one die gelooft in het beautyproduct. Je vindt de botoxgel ook in de toilettas van celebs als Meghan Markle, Madonna, Kim Kardashian en Michelle Obama.

Biotulin

Het mooie aan dit koninklijke beautygeheim is dat het gewoon te koop is. De biologische botoxgel is namelijk van het clean beauty-merk Biotulin. De wondergel is zorgvuldig en bewust geproduceerd en bevat ingrediënten die het gezicht op gerichte en directe wijze ontspant, insert het botox-effect. Een bezoek aan de botox doctor is voor deze vrouwen niet meer nodig dus.

Bekend bij royals

Niet alleen Máxima, maar ook haar mede-royal Kate Middleton is te spreken over het natuurlijke product. Uit een interview met Carl Ray, de make-upartiest van Michelle Obama, blijkt dat Kate Middleton Michelle een heads-up over het product gaf. Sindsdien is ook de voormalige first lady een groot fan. En als we kijken naar de huid van deze dames dan is de botoxgel van Biotulin zeker het proberen waard.

Shop Vogue's Favourite Gel Products


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima