Zo bescherm je je huid tegen schadelijke zonnestralen, maar word je toch bruin

Waarom je voor veilig zonnebaden voor een kwaliteitsmerk zoals Lancaster moet kiezen.

One-piece swimsuit, Clothing, Monokini, Swimwear, Maillot, Leotard, Beauty, Shoulder, Waist, Leg,
Lancaster

Dacht je nooit en te nimmer bruin te worden als je voor een goede SPF 30 (of meer) kiest? Think again. Dit is een beautymythe, want met de hoogwaardige producten van Lancaster word je egaler, dieper en langdurig bruin. Het premium merk voor huid- en zonverzorging, dat al sinds 1946 vanuit eigen laboratorium in het zonovergoten Monaco diens legendarische zonnebescherming maakt. Even snel langs de apotheek rennen voor je vakantie? Dat kan, maar juist in het kader van huidkanker- en veroudering – van rimpels en verslapping tot de gevreesde pigmentvlekjes – is het belangrijk dat je voor kwaliteit, met een hoofdletter K, kiest. Vogue heeft een slim stappenplan voor je uitgestippeld.

Vakantiedromen

Had je voor je reis naar Mykonos of Hawaï een look voor ogen à la Brooke Shields in The Blue Lagoon? Dat is niet de veiligste optie, maar er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Lancaster verzekert 100% zonnebescherming, met de vernieuwende Full Light Technology. Dit is een doorbraak, want het biedt bescherming tegen niet enkel UVA en UVB, maar ook infrarood en zichtbaar licht waardoor je volgens wetenschappers eveneens in de risicozone verkeert. Let wel: zodra je huid gebruind is betekent dit eigenlijk dat deze schade heeft opgelopen, dus solide zonnebescherming en een mooie selftan zijn your safest bet.

Stappenplan

Op naar stap één: kies naar gelang je huidtype voor een gedegen SPF van Lancaster, bijvoorbeeld een voor de gevoelige huid. Tip: elke ochtend een shotglas SPF, dat je om de twee uur opnieuw aanbrengt. De zonverzorgingsproducten van Lancasters Sun Sport, die je zelfs op een natte huid kunt gebruiken, en handige stick voor het puntje van je neus of lippen zijn ook aanraders. Want ja, je lippen hebben ook SPF nodig. Stap twee: poeder jezelf op het strand of terras gerust bij. Lancasters zijdezachte Compact Cream biedt een hoge beschermingsfactor in kleine, handzame en hiernaast chique verpakking. Stap drie: breng tijdens het zonnen de Tan Maximizer Satin Sheen Oil aan en erna de Sublimating Oil, waarmee bruining van de huid wordt gestimuleerd, je een egale golden glow krijgt en je je tan nog tot een maand na je vakantie kunt vasthouden. Extra tip: slik hierbij ook een 25g Bèta-caroteen (pro-vitamine A) supplement.

Golden selftan

Ter aanvulling: wil je al voor je dat hagelwitte zand raakt je witte winterbenen kwijt? De BB Body Cream biedt natuurlijke bruining, zonder selftan en met bescherming tegen de zon. Vrees je voor een oranje huid bij selftannen? De nieuwste selftannerproducten van Lancaster geven eerder een amandelkleurig gelaat, met daarbij een aangename geur. What’s not to love? Zie Vogue’s favorieten aller tijden van Lancaster voor de zomer hieronder.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Lancaster – Sun Control SPF 50 anti donkere pigmentvlekjes
Lancaster
2 Lancaster – Invisible Face Gel met SPF 30 en matte finish
Lancaster
3 Lancaster – Invisible Stick SPF 30
Lancaster
4 Lancaster – BB crème met SPF 50 voor de gevoelige huid
Lancaster
5 Lancaster – Luminous Tan Compact met SPF 50
Lancaster
6 Lancaster – Fast Tan Optimizer
Lancaster
7 Lancaster – Tan Deepener
Lancaster
8 Lancaster – Self Tanning Melting Delight voor gezicht en lichaam
Lancaster
9 Lancaster – Sun Kissed Glow Adjustable Color Drops
Lancaster
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid