Vogue selecteert de fijnste sheet masks voor een modellenhuid

Dit zijn de beste sheetmasks volgens Vogue's beauty director Karen van Ede.

sheet-masks
Camilla Akrans, Vogue Germany, mei 2016

Sheet masks waren er al, maar zijn nu o-ve-ral. Voor ieder kikje dat je huid geeft (te droog, te ‘strak', dof, onzuiver, slap) is een sheet mask te vinden. Victoria's Secret Angels zijn fan en bij Victoria Beckham kregen modellen vlak voor de show een van deze maskers voor een extra stralende huid. Beauty director Karen van Ede is fan en struint vaak door huis met een wondermasker. Daarom selecteert ze de allerfijnste voor dit weekend om helemaal bij te komen. A sheet mask a day keeps the skin okay.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Zaterdag
KENZO

Serum in a Mask van KENZO KI ruikt, zoals veel van dit merk, zalig naar witte lotus. Je kunt je weekend niet beter beginnen. Dit bio-cellulose sheet mask (bio-cellulose transporteert de werkstoffen als de beste) is in een vernuftig serum gedrenkt waarvan je ruim overhoudt voor je nek en decolleté. Want: je gezicht begint bij je borsten, dus smeren maar!

Via Iciparisxl

2 Zondag - Sandwichdag
Bobbi Brown en Garnier

Weet je wat een Aziatische skincare sandwich is? Eerst een serum (een herstellend serum bijvoorbeeld, zoals uit de serie van Bobbi Brown Remedies) en dan een sheet mask. Je huid weet niet wat ze meemaakt. Neem er even de tijd voor want hé, het is zondag.

Herstellend serum - Via Bobbie Brown
SkinActive Hydra Bomb - Via Garnier

3 Maandag - Sporen uitwissen
ANG Cosmetics

Het oogmasker van ANG Cosmetics bevat én collageen én een hydraterend serum. Je maakt het maskertje zelf in een handomdraai. Fijne lijntjes hebben het nakijken. En niemand ziet dat het weekend eh...een tikje wild was.

Via ANG Cosmetics

4 Dinsdag - Slappe hap
Sensai

Eindig de dinsdag met het Sensai Lifting Radiance 3D Mask. Ja, het is duur. Maar ja, als je er 20 minuten mindfulness mee praktiseert en je huid vervolgens in de spiegel bekijkt, begrijp je waarom ze in Azië zo gek zijn op dit merk.

Via Douglas

5 Woensdag - Opgestrakken
Shiseido

Vandaag een ander masker, nu eens met Retinol, een vorm van vitamine A die de huid opstrakt en poriën verfijnt. Wel even SPF aanbrengen als je op het terras gaat zitten, want Retinol maakt je huid gevoeliger voor zonlicht.

Via Douglas

6 Donderdag - En door
StarSkin

Feestje? StarSkin heeft voor speciale gelegenheden een Red Carpet Ready bio-cellulose mask dat is gedrenkt in een serum van gefermenteerd kokossap en hyaluronzuur. Klinkt high-tec? Dat is het ook! Je kunt na een dag werken gewoon dóór.

Via Douglas

7 Vrijdag - Spic & Span
Talika

Tot in de late uurtjes gedanst? Dan is het vandaag tijd voor een reinigend masker dat alle fijnstof, scooteruitlaatgas, sigarettenrook en wat al niet meer van je huid haalt. Het zuiverend sheet mask van het kleine Franse merkje Talika is gemaakt van bio cellulose en reinigt je huid terwijl je je tanden poetst.

Via Douglas

8 Zaterdag - Kissable
Rodiol

Veel gezoend of van plan te gaan zoenen? Rodiol Dragon’s Lip Mask zou een extract van drakenbloed bevatten. Haha, wanneer heb jij voor het laatst een draak gezien? Maar goed, het is een prima hydraterende mondmasker vol hyaluronzuur, voor wanneer de nood aan de vrouw is.

Via Iciparisxl

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid