Waarom december jouw (geur)maand is

Zet je schrap voor de best parfum specials die je hart sneller doen kloppen.

Glass, Product, Barware, Stemware, Drinkware, Still life photography, Tableware, Wine glass, Champagne stemware, Fashion accessory,
Anh Kiet Duong

December is één grote feestmaand als je van geuren houdt en special editions je hart sneller doen kloppen. Nú is de tijd om die guilty pleasure te vieren, want je hebt er het hele nieuwe jaar plezier van. Dus zie de kerstman zo gek te krijgen!

Waarom december jouw (geur)maand is
Etro
1 van 7
For someone special

Alles van modehuis Etro maakt sowieso al hebberig, maar de speciale uitvoering van Etro Musk voor Kerst 2018 spant de kroon. De herinterpretatie van de Etro Musk is een Limited Edition Musk Eau de Parfum (dieper, nog sensueler) in een opgepimpte flacon zoals je die van Etro kent: met ingegraveerde Paisley print en zilveren dop, maar nu met extra mooie details.

Etro Limited Edition Musk eau de parfum 100 ml € 180 via elha-cosmetics.n

Perfume, Red, Product, Fluid, Liqueur, Liquid, Magenta, Cosmetics,
Chanel
2 van 7
Wishing you a red Christmas

Mocht je een dezer dagen naar in Parijs gaan: de Champs Elysées kleurt rood van de kerstverlichting die Chanel daar mogelijk maakte. De speciale kersteditie van nr. 5 is dit jaar namelijk rood! Ook in Amsterdam kun je de speciale kerstuitvoering van de iconische geur en flacon beleven, want in de Runstraat (een van de Negen Straatjes) is tijdelijk een pop-up store van Chanel. Chanel nr. 5 Rouge is een van de meest gewilde kerstcadeau dit jaar, wat jammer nu dat de reuzenflacon in de etalage niet te koop is.Pop up Chanel: Nr. 5 Red, Runstraat 22 Amsterdam van 6 december tot 6 januari.

Nr. 5 L’Eau en Nr. 5 100 ml flacons limited edition € 150, chanel.com

parfum
Dolce & Gabbana
3 van 7
The one and only

Het wordt de kerstman heel gemakkelijk gemaakt. Want The Only One van Dolce & Gabbana is behalve een goedgekozen naam een goedgekozen warm, zoet-sensueel eau de parfum. En als je door het filmpje - waarin Emilia Clarke ècht zingt - niet al smoorverliefd bent op deze geur, wordt je het wel als je hem geroken hebt.

Dolce & Gabbana The Only One v.a. € 51,11 douglas.nl

Perfume, Water, Product, Glass bottle, Bottle, Glass, Fluid, Liquid, Solution,
Tiffany & co
4 van 7
Blauw, ik hou van jou

Van Tiffany wil je eigenlijk twee cadeaus: de geur en het -peperdure- boek Windows at Tiffany van Assouline, over de beroemde etalages van Tiffany aan Fifth Avenue (Assouline.com). De Tiffany & Co Intense is een romantisch eau de parfum waar je hart sneller van gaat kloppen, zeker als de Holiday Edition onder de boom ligt.

Tiffany Intense v.a. € 77 via douglas.nl

Green, Botany, Leaf, Plant, Tree, Perfume, Flower, Cosmetics, Shrub, Blossom,
Gucci
5 van 7
Luxe vintage edition

Gucci Bloom heeft een speciale deluxe editie in een wel heel fraaie ‘vintage-flacon’ met verstuiver. Geen zorgen, de geur is hetzelfde: als een fris bloemblaadje gemaakt van o.a. tuberoos en jasmijn.

Gucci Bloom Deluxe Edition, € 131, in december bij de luxe parfumerie en warenhuizen.

Perfume, Product, Cosmetics, Flask, Liqueur, Magenta, Rectangle,
Serge Lutens
6 van 7
Niche voor een speciale neus

Serge Lutens opende een tweede boutique aan de Avenue St. Honoré in Parijs en in dat kleine niche-parfum walhalla kun je al zijn niche-geuren ruiken, en kopen natuurlijk. Ben je verknocht aan een bepaald Serge Lutens-parfum (zoals Claire de Musc, een mooie ‘second skin’ geur of een van zijn meer Oriëntaalse geuren) vraag er dan onder de boom eentje met een speciale gegraveerde dop. De kerstman kan gewoon online bestellen via sergelutens.com, waar trouwens ook de felbegeerde make-up te koop is.

Serge Lutens v.a. € 110, in Nederland via debijenkorf.nl

Perfume, Yellow, Liquid, Cosmetics, Fluid, Bottle, Glass bottle,
Abel
7 van 7
Geef zelf ook iets weg!

Abel is een parfumhuis dat 100% natuurlijke parfums maakt van hoge kwaliteit. Ze zijn te koop bij boutiques, spa’s en salons en via de webwinkel. De meest recente is Green Cedar. Bij wijze van kerstgedachte doneert Abel 1% van de totale omzet aan milieudoelen in samenwerking met 1% for the Planet. Voor iedere geur kiest het Abel-team een non-profit partner die daar beter van wordt. Zo koop je dus iets voor jezelf, maar ook voor de planeet.

Abel geuren € 98 via skins.nl

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Huid