Last van acne door mondkapje? Met deze producten ben je binnen 12 uur van puistjes af

Vogue tipt de beste anti-pukkeltjes emergency correctors voor wanneer de nood het hoogst is.

Vogue sprak met dermatoloog Dr. David Njoo die alles weet over puistjes, pukkeltjes en acne: 'Het heeft soms met voeding te maken, óf je hebt een verstopt haarzakje, óf er ontstaat een pukkeltje rond de menstruatie. "Pukkeltjes" is dan ook een term die door ons gebruikt wordt als het over alle leeftijden gaat. Acne is een ander verhaal.' Preventief te werk gaan is stap één, maar nu je er toch mee opgescheept zit, wil je wellicht dat ene pukkeltje zo snel mogelijk weg is.

Onuitgenodigde +1

Exfoliërende scrubs, diep reinigende maskers en zuiverende cleansers doen allemaal hun werk, maar dat moet je even de tijd geven. Heb je een speciale gelegenheid waarbij je liever je onuitgenodigde +1 thuis laat? Vogue tipt de beste emergency correctors voor pukkeltjes die als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen. Van Mario Badescu's Dry Lotion waarvan pukkeltjes in één nacht vervagen – ook wel bekend als het wondermiddeltje waar A-listers als Bella Hadid en Kendall Jenner niet meer zonder kunnen – tot de verzachtende, reinigende gel met salicylzuur van Biodermal, bekijk de beste anti-puistjes producten

Raadpleeg bij overmatige acne en een overgevoelige huid altijd eerst een arts of specialist alvorens onze tips op te volgen.

Ontdek hier de beste anti-pimple producten

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Mario Badescu Drying Lotion
Mario Badescu

Grote favoriet bij modellen als Bella Hadid en Kylie Jenner is de Drying Lotion van Mario Badescu. De lotion met salicylzuur, zwavel en zinkoxide is bekend om zijn opdrogende eigenschappen van witte mee-eters terwijl je slaapt.

€ 20,19

Shop

2 Sans Soucis Spot Off Anti Blemish Crème
Product, Skin, Skin care, Beauty, Water, Cream, Cream, Hand, Moisture, Lotion,
Sans Soucis

De Spot Off Anti Blemish Crème van Sans Soucis desinfecteert en vermindert pukkeltjes en andere verstoppingen snel en effectief.

€ 16,77

Shop

3 Image Skincare Clear Cell serum
skincare clear cell
Image Skincare

Het Clear Cell serum van Image Skincare is een olievrije en hydraterende serum dat geschikt is voor een vette, glimmende, problematische, gevoelige of ontstoken huid. Vitamine B6 zorgt voor een gezonde huid en vermindert grove poriën.

€ 44

SHOP

4 Pixi Clarity Concentrate serum
Pixi

Het Clarity Concentrate serum van Pixi is effectief en hydraterend. Dankzij de toevoeging van glycoolzuur heeft het serum een milde exfoliërende werking. Gebruik het serum wanneer nodig op de probleemgebieden of verspreid twee tot drie druppels over je T-zone, direct na het reinigen.

€ 34

SHOP

5 The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution
The Ordinary

Diegenen met een gevoelige huid beschouwen de Salicylic Acid 2% Solution van The Ordinary als een heilige graal. Ook een ideale lotion voor dofheid, vlekjes en andere oneffenheden.

€ 9,50

Shop

6 Bekijk hier Romy de Vries' skincare routine
7 Coloniali Urgency Imperfector Corrector
Brown, Logo, Maroon, Tan, Beige, Peach, Cylinder,
Coloniali

Coloniali's Urgency Imperfections Corrector is een S.O.S. redmiddel dat pukkeltjes helpt te zuiveren, roodheid kalmeert en talg absorbeert.

€ 19,38

Shop

8 Biodermal Acne Crème
White, Logo, Liquid, Packaging and labeling, Cylinder, Label, Skin care, Cosmetics, Brand, Trademark,
Biodermal

Één van dermatoloog Dr. David Njoo's favoriete producten voor een zuivere huid in no time is de Acne Crème van Biodermal. De crème is zacht, irriteert niet en droogt huid niet uit.

€ 14,39

Shop

9 Kiehl's Breakout Control
Writing implement, Stationery, Medical equipment, Office supplies, Personal care, Cylinder, Office instrument, Plastic,
Kiehl's

Deze emergency corrector van Kiehl's egaliseert de huid en zorgt ervoor dat je het ontstaan van puistjes tegengaat. Dit door de aanwezige zwavel en vitamine B3.

€ 23,60

Shop

10 Valmont Primary Solution
valmont primary solution
Valmont

Heb je puistjes of onzuiverheden ontdekt en heb je 'dringend' hulp nodig? Dan komt dit product je redden. Zwitsers luxe cosmeticamerk Valmont lanceerde onlangs de nieuwe Primary-lijn, met daarin de Primary Solution: een intensieve treatment die onzuiverheden laat verdwijnen als sneeuw voor de zon.

€ 155

Shop

11 Ecooking Acne Serum
Liquid, Product, Brown, Fluid, Bottle, Amber, Bottle cap, Cosmetics, Peach, Label,
Ecooking

Het Acne Serum van Ecooking is zowat een all-in-one behandeling. Het product minimaliseert grove poriën, laat littekens langzaam vervagen, voorkomt mee-eters en met het aanwezige salicylzuur.

€ 47,98

Shop

12 Clarins Clear-Out
Clarins

Overtollig talg zorgt voor de beginnende pukkeltjes. De Clear-Out-stick van My Clarins heeft een frisse geltextuur die de verhitte zones kalmeert.

€ 16,11

Shop

13 Origins Super Spot Remover
Green, Product, Turquoise, Liquid, Ink, Plant, Acrylic paint, Paint,
Origins

Cafeïne en rode algen zijn dé ingrediënten die deze gel zo'n succes maken. Ook laat de anti-pigmentatietechnologie van de Super Spot Remover van Origins donkere huidvlekjes vervagen die overblijven nadat pukkeltjes uitbreken.

€ 20,95

Shop

14 Clinique Anti-Blemish Solutions
Clinique

Een niet zo intense behandeling als de rest in deze lijst is het Anti-Blemish Solutions Blemish + Line Correcting Serum van Clinique. Maar toch noemenswaardig door zijn effectieve werking.

€ 36,49

Shop

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid