Beste pimple producten: zo ben je binnen 12 uur van puistjes af

Vogue tipt de beste anti-pukkeltjes emergency correctors voor wanneer de nood het hoogst is.

image
Alique voor Vogue Nederland, januari/februari 2018.

Vogue sprak met dermatoloog Dr. David Njoo die alles weet over puistjes, pukkeltjes en acne: 'Het heeft soms met voeding te maken, óf je hebt een verstopt haarzakje, óf er ontstaat een pukkeltje rond de menstruatie. "Pukkeltjes" is dan ook een term die door ons gebruikt wordt als het over alle leeftijden gaat. Acne is een ander verhaal.' Preventief te werk gaan is stap één, maar nu je er toch mee opgescheept zit, wil je wellicht dat ene pukkeltje zo snel mogelijk weg is. Exfoliërende scrubs, diep reinigende maskers en zuiverende cleansers doen allemaal hun werk, maar dat moet je even de tijd geven. Heb je een speciale gelegenheid waarbij je liever je onuitgenodigde +1 thuis laat? Vogue tipt de beste emergency correctors voor pukkeltjes die als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen. Van Mario Badescu's Dry Lotion waarvan pukkeltjes in één nacht vervagen – ook wel bekend als het wondermiddeltje waar A-listers als Bella Hadid en Kendall Jenner niet meer zonder kunnen – tot de verzachtende, reinigende gel met salicylzuur van Biodermal, bekijk de beste anti-puistjes producten

Raadpleeg bij overmatige acne en een overgevoelige huid altijd eerst een arts of specialist alvorens onze tips op te volgen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Drying Lotion
image
Mario Badescu

Grote favoriet bij modellen als Bella Hadid en Kylie Jenner is de Drying Lotion van Mario Badescu. De lotion met salicylzuur, zwavel en zinkoxide is bekend om zijn opdrogende eigenschappen van witte mee-eters terwijl je slaapt.

Mario Badescu

Shop

2 Spot Off Anti Blemish Crème
image
Sans Soucis

De Spot Off Anti Blemish Crème van Sans Soucis desinfecteert en vermindert pukkeltjes en andere verstoppingen snel en effectief.

Sans Soucis

Shop

3 Salicylic Acid 2% Solution
image
The Ordinary

Diegenen met een gevoelige huid beschouwen de Salicylic Acid 2% Solution van The Ordinary als een heilige graal. Ook een ideale lotion voor dofheid, vlekjes en andere oneffenheden.

The Ordinary

Shop

4 Urgency Imperfector Corrector
image
Coloniali

Coloniali's Urgency Imperfections Corrector is een S.O.S. redmiddel dat pukkeltjes helpt te zuiveren, roodheid kalmeert en talg absorbeert.

Coloniali

Shop

5 Acne Crème
image
Biodermal

Één van dermatoloog Dr. David Njoo's favoriete producten voor een zuivere huid in no time is de Acne Crème van Biodermal. De crème is zacht, irriteert niet en droogt huid niet uit.

Biodermal

Shop

6 Breakout Control
image
Kiehl's

Deze emergency corrector van Kiehl's egaliseert de huid en zorgt ervoor dat je het ontstaan van puistjes tegengaat. Dit door de aanwezige zwavel en vitamine B3.

Kiehl's

Shop

7 Acne Serum
image
Ecooking

Het Acne Serum van Ecooking is zowat een all-in-one behandeling. Het product minimaliseert grove poriën, laat littekens langzaam vervagen, voorkomt mee-eters en met het aanwezige salicylzuur.

Ecooking

Shop

8 Clear-Out
image
Clarins

Overtollig talg zorgt voor de beginnende pukkeltjes. De Clear-Out-stick van My Clarins heeft een frisse geltextuur die de verhitte zones kalmeert.

Clarins

Shop

9 Super Spot Remover
image
Origins

Cafeïne en rode algen zijn dé ingrediënten die deze gel zo'n succes maken. Ook laat de anti-pigmentatietechnologie van de Super Spot Remover van Origins donkere huidvlekjes vervagen die overblijven nadat pukkeltjes uitbreken.

Origins

Shop

10 Anti-Blemish Solutions
image
Clinique

Een niet zo intense behandeling als de rest in deze lijst is het Anti-Blemish Solutions Blemish + Line Correcting Serum van Clinique. Maar toch noemenswaardig door zijn effectieve werking.

Clinique

Shop

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid