Dit zijn de lekkerste K-Beauty producten volgens de experts van onze Vogue K-Beauty Night Out

Onze eerste digitale editie van Vogue K-Beauty Night Out is een feit en dit zijn de favoriete producten van onze experts.

K-Beauty is hotter dan ooit tevoren. Na een succesvol eerste editie van Vogue K-Beauty Night Out in 2019, schakelde we dit jaar - geheel volgens de trend - over naar een digitale variant. Vijftig lezers waren de lucky few die de presentaties bijwoonden. Gedurende twee uur presenteerden een aantal Vogue friends, onder leiding van onze Beauty Editor Karen van Ede, hun favoriete K-Beauty producten.

K-Beauty advies

De avond startte met model en creative Jewaria, al jaren een echte K-Beauty fan. Per dag kijkt ze wat haar huid nodig heeft. De ene dag betekent dat een tien stappenplan, de andere dag voldoet een serum, moisturizer en een spf. 'Op sommige dagen lijkt mijn huid op grint', grapte het model. Weten welke producten je nodig hebt bij een vochtarme huid als die van haar is daarom een must.

Nella Ngingo - model, activist en onderdeel van Nouveau Noir - gaf toe dat ze zich pas sinds kort in K-Beauty heeft verdiept. Eerder had ze er veel vooroordelen over, met name omtrent de whitening creams, die - gelukkig - verboden zijn in Nederland. Nella is fan van natuurlijke oplossingen als het aankomt op haar huidverzorging. Eerder deelde ze haar beauty routine met ons, waarin CBD-olie en sheabutter een grote rol spelen. Inmiddels kan ze niet meer zonder een aantal K-Beauty producten, zoals de natuurlijke shampoos en een honey based lippenbalsem.

Nicole Huisman - stylist, creative en beauty junkie - demonstreerde de meest opvallende K-Beauty items; van een bum mask tot handschoentjes die je handen hydrateren als nooit te voren. Nicole valt voor kleurrijke verpakkingen, maar liet ook zien dat K-Beauty veel meer is dan dat.

Tot slot ging creative en beauty expert Romy de Vries dieper in op de materie. Ze vertelde als zelfbenoemd 'beauty nerd' over de werkzame stoffen en vooroordelen omtrent chemische en synthetische ingrediënten. Ze benadrukte dat natuurlijke ingrediënten niet altijd beter zijn. Haar interesse in K-Beauty ontstond naar eigen zeggen vooral uit frustratie; gedurende haar modellencarrière werd haar huid steeds geïrriteerder en kon ze nog weinig producten verdragen. Daarom verdiepte ze zich in de wat wél voor haar werkte en vond ze de oplossing in K-Beauty. Inmiddels geeft ze met Soft Glow Skincare advies over alle soorten skincare.

Verkooppunten

K-Beauty wordt op steeds meer plekken verkocht; hier vind je een overzicht.

Laboratory K

Koreosity

Douglas

bol.com

Haru Haru

Benieuwd naar welke producten onze Vogue friends niet meer zonder kunnen? Je vindt ze hieronder.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Bum Bum Mask
LOVBOD

LOVBOD

SHOP

2 Cellup Gel to Water Cleanser
Lagom

Lagom

SHOP

3 8 Step Travel Jelly Mask
I'm Sorry For My Skin

I'm Sorry For My Skin

SHOP

4 Vital Vita 12 Pore Refining Ampoule
TONYMOLY

TONYMOLY

SHOP

5 Urban Eco Harakeke Emulsion
urban eco harakeke emulsion
The Saem

The Saem

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid