Shop hier de mooiste beauty adventskalenders voor de feestdagen

Verwen jezelf 24 dagenlang met de meest luxe producten van je favoriete beautymerken.

rituals adventskalender
Rituals

Hoe Kerst er dit jaar uitziet is voor ons allen nog wat onduidelijk, maar wat wel vaststaat is dat we deze feestdagen ons net iets extra mogen verwennen. Adventskalenders zijn altijd een Christmas must-have, maar tijdens een gedeeltelijke lockdown zijn ze misschien nóg waardevoller. Wat is er beter dan je lange thuiswerkdag aftrappen met een luxe beauty cadeautje. Zo hebben we elke ochtend iets om naar uit te kijken en dat is in deze tijd mooi meegenomen. Vogue neemt je het zoekwerk uit de handen en zet de leukste adventskalenders van 2020 op een rijtje. Koop snel jouw favoriet, want deze kerstklassiekers vliegen over de virtuele toonbank.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Acqua di Parma
Acqua di Parma

Terwijl jij aftelt naar Kerst, maakt Acqua di Parma het nog iets leuker. Elke dag staat er een nieuwe verrassing op je te wachten. Met een bijzondere verrassing op 25 december.

SHOP

2 Balmain
Balmain

Een limited edition adventskalender die je voorziet van haarverzorging is alles wat je coupe nodig heeft. Denk aan een spiegel tot Balmain haarproducten.

SHOP

3 Clinique
Clinique

Geef 'm cadeau aan je geliefden of doe je eigen huid een plezier. Van verzorging tot aan make-up, alles komt aan bod in de adventskalender van Clinique.

SHOP

4 Charlotte Tilbury
Charlotte Tilbury

Een beauty geheim in elke lade. Charlotte Tilbury voorziet je van een leuke combinatie van make-up én verzorgingsproducten tot aan kerst.

SHOP

5 de Bijenkorf
De Bijenkorf

Wil je liever niet kiezen voor beautyproducten van slechts één merk, dan is de adventskalender van de Bijenkorf perfect voor jou. Deze kalender bevat namelijk cadeaus van een heel scala aan luxe beautymerken waaronder Estée Lauder, The Ordinary en Paula’s Choice.

SHOP

6 Dior
Dior

24 verrassingen in Dior's Atelier des Rêves. Eerlijk is eerlijk, wie wil dat nou niet? Het mooie design laat niets aan haar verrassingen over. Een goedgevulde adventskalender met verzorgingsproducten tot aan sneeuwbol.

SHOP

7 Diptyque
Diptyque

Diptyque verrast je elke dag met een miniatuur van hun oh-zo-heerlijke geurkaarsen, parfums en verzorgingsproducten (geliefd bij menig Vogue-redacteur).

SHOP

8 Kiehl's
Kiehl's

Een beetje ontspanning voorafgaand aan de drukke feestdagen kan nooit kwaad. De Kiehl's adventskalender biedt verzorging voor huid en haar en is dit jaar verkrijgbaar in een limited edition Art Deco verpakking ontworpen door Franse kunstenares Maïté Franchi.

SHOP

9 Rituals
Rituals

De 3D-adventskalender van Rituals staat niet alleen leuk in de woonkamer, maar is tevens voorzien van 24 Rituals-verrassingen. Leuk weetje: om het begin van de advent te vieren, wordt er elke zondag een kaars aangestoken tot aan kerst. De adventskalender bevat dan ook vier kaarsen om dit ritueel uit te voeren.

SHOP

10 Skins Cosmetics
Skins

Met de Skins Holiday Box krijg je maar liefst 14 luxe producten uit het Skins Cosmetics assortiment. Van parfums tot scrubs, deze box voorziet je van al je wellness behoeftes.

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid