De beste desinfecterende handgels voor schone en verzorgde handen

Vogue zet de fijnste handgels voor je op een rij.

nickolas lorieux
NICKOLAS LORIEUX

Het meest trending beauty product van 2020? Dat is natuurlijk desinfecterende handgel. Toen covid-19 in Nederland arriveerde werd ons direct aangeraden onze handen ten alle tijden schoon te houden. Kort na die aankondiging bleek het kopen van hand sanitizer een stuk minder gemakkelijk dan gedacht: handgel was namelijk overal uitverkocht. Nu zijn we dat probleem gelukkig voorbij, maar wat voor handgel gebruik jij eigenlijk?

Hydraterende handgels

Nu we de koudste maanden van het jaar ingaan, is het niet alleen belangrijk dat je desinfecterende handgel z'n werk goed doet – en dus desinfecteert – maar wil je ook dat 'ie hydrateert. Een voedende hand sanitizer zorgt dus voor beide, en zo voorkom je dat je de komende maanden voortdurend met droge handen rondloopt. Vogue selecteert daarom de beste desinfecterende handgels voor je zodat je altijd kunt rekenen op schone handen die ook nog een gehydrateerd zijn.

Shop de beste desinfecterende handgels

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Geranium Leaf Rinse-Free Hand Wash
Cultbeauty

Misschien wel de heilige graal onder de desinfecterende handgels: deze doet namelijk niet alleen uitstekend z'n werk als sanitizer, maar ruikt ook nog een heerlijk.

Aesop

Shop

2 Safe Hands Hand Sanitiser
Cultbeauty

Het hoge alcoholpercentage (62%!) zorgt ervoor dat je van schone handen verzekerd bent, terwijl deze handgel door de toegevoegde glycerine je handen daarbij zacht en gevoed achterlaat.

Oksia

Shop

3 Felice Noordhoff neemt je mee backstage bij Chanel
4 Reinigende Handgel
Douglas

Een dermatologisch geteste handgel van meer dan 70% plantaardige alcohol ruikt super fris en is 100% natuurlijk.

Weleda

Shop

5 Hydra-Gel Handgel
Douglas

Deze desinfecterende handgel bevat hydraterend hyaluronzuur en belangrijke antioxidanten zodat je handen gereinigd zijn maar tevens beschermd worden tegen uitdroging.

Grown Alchemist

Shop

6 Single Hand Sanitizer
Zalando

De hand sanitizer van Haan komt in vijf verschillende geuren in bijpassend gekleurde verpakking. Naast dat 'ie heerlijk ruikt is het design van de handgel ook om van te genieten.

Haan

Shop

7 Cleansing Hand Gel
marie stella maris handgel
Marie-Stella-Maris

Om ervoor te zorgen dat je handen niet uitdrogen, is er glycerine toegevoegd aan deze desinfecterende handgel. De botanische ingrediënten van citrusakkoorden, groene thee en musk zorgen voor een unieke geurbeleving. Hun geliefde bestseller No.12 Objets d’Amsterdam is vanaf 8 februari te koop.

Marie-Stella-Maris

SHOP

8 Sanitize & Moisturize
Mani

Beter dan dit wordt het niet: Mani Bodycare heeft namelijk een desinfecterende handcrème ontwikkeld waardoor je handen de hele dag door gehydrateerd blijven.

Mani Bodycare

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Coronavirus