Forever young: Dit zijn de beste zonnebrandcrèmes die de sleutel zijn tot een gezonde jonge huid

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: een zonnebrandcrème met een hoge SPF is het ultieme middel om huidveroudering tegen te gaan.

In case you missed it: het dragen van zonnebrandcrème is essentieel (!) voor een gezonde huid. Dat betekent dus écht iedere dag – zelfs wanneer de lucht buiten maar al te grijs is. Een goede SPF beschermt tegen schadelijke UVA- en UVB-straling en is verrijkt met antioxidanten om je daarnaast te beschermen tegen vrije radicalen. Het dagelijks aanbrengen van zonnebrandcrème gaat huidveroudering tegen (ergo, de sleutel voor een jonge huid) en vermindert de kans op huidkanker (een van de meest voorkomende kankersoorten) aanzienlijk. Kortom, er is eigenlijk geen reden om zonnebrandcrème níet als laatste stap aan je skincare routine toe te voegen. Om het je wat makkelijker te maken, zetten we hieronder de beste zonnebrandcrèmes voor het gezicht op een rij.

Shop de beste zonnebrandcrèmes voor je gezicht

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Anthelios Anti-Shine SPF 50
Lookfantastic

Anthelios Anti-Shine SPF50+ is al jaren een van onze favoriete zonnebrandcrèmes. De dry-touch gel crème zorgt voor een matte finish terwijl de SPF je optimaal beschermt tegen de zon. Ook nog eens vrij van parabenen en parfum.

La Roche-Posay

Shop

2 Sun Drops SPF 50
Cultbeauty

Deze zonnebrandcrème van Dr. Barbara Sturm is ideaal voor wie opzoek is naar een enigszins customisable SPF. Je kunt 'm namelijk als serum gebruiken, maar met het handige pipetje voeg je 'm ook met gemak toe aan je dagcrème. Makkelijker kan niet.

Dr. Barbara Sturm

Shop

3 UV Base SPF 50
Cultbeauty

Opzoek naar een zonnebrandcrème die tevens de perfecte basis is voor je make-up? Look no further, deze SPF van By Terry staat bekend als dé perfecte primer, waarmee je tegelijkertijd optimaal beschermt bent tegen UV-stralen.

Kate Somerville

Shop

4 Unseen Sunscreen SPF 30
Cultbeauty

Je huid beschermen tegen de zon is essentieel, maar je wilt natuurlijk niet met een wit filmlaagje over je gezicht rondlopen. Maak kennis met de Unscreen Suncreen SPF 30 van Supergoop! die na aanbrengen onzichtbaar is.

Supergoop!

Shop

5 Umbra Sheer Physical Daily Defence SPF 30
Cultbeauty

Wil je goed beschermt de deur uitlopen maar daarbij ook nog aan het milieu denken? Dan is deze zonnebrandcrème van Drunk Elephant het antwoord. Verrijkt met antioxidanten, is deze SPF daarbij ook nog eens niet schadelijk voor het milieu – en dan met name zeeleven natuurlijk.

Drunk Elephant

Shop

6 Advanced Brightening UV Defense SPF50 Moisturiser
Lookfantastic

Deze SPF van SkinCeuticals beschermt niet alleen tegen UVA- en UVB-straling. Aan de formule is daarnaast 1% tranexaminezuur en 2% niacinamide toegevoegd die je huid egaliseren en rode plekjes zichtbaar verminderen.

SkinCeuticals

Shop

7 Bescherming tegen luchtvervuiling en vrije radicalen
Douglas

Wie in de stad woont wil deze SPF van Chanel overwegen. De formule is namelijk rijk aan antioxidanten die je huid niet alleen beschermt tegen de zon, maar ook tegen luchtvervuiling en vrije radicalen. Wel zo prettig (en belangrijk!) met al die uitlaatgassen.

Chanel

Shop

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid