De beste zonnebankcrèmes die je huid beschermen

Dit zijn de beste zonnebankcrèmes om je huid te beschermen als jij op vakantie gaat naar de zonnestudio.

De zonnebank: you either love it or hate it. Nu we even niet op vakantie kunnen door COVID en de lucht in Nederland het grootste deel van de tijd 50 shades of grey is, is er een grote kans dat jij wat vaker in de zonnestudio te vinden bent. Vogue vindt het belangrijk dat jij weet wat de zonnebank met je huid doet. Mocht je toch worden verleid, dan helpt Vogue jou erbij om je huid zo goed mogelijk te beschermen met de beste zonnebankcrèmes. Win-win want je behoudt je tan langer waardoor je ook minder vaak onder de zonnebank kruipt.

Verschillende soorten zonnebankcrèmes

Op de markt is inmiddels een flink scala aan zonnebankcrèmes te vinden. Met beschermende factor, zonder beschermende factor, met bronzer, zonder bronzer; het is soms lastig bij te benen. Daarom helpt Vogue jou hierbij. Het belangrijkste, naast die tan krijgen natuurlijk, is dat jouw huid goed beschermd en gehydrateerd wordt. De zonnebank droogt de huid namelijk flink uit en schaadt de huidcellen, waardoor de huid eerder veroudert. In het kader van protect what you love zet Vogue de beste zonnebankcrèmes van 2021 voor jou op een rij. Van de natuurlijke Sun Tan Lotion van Biodermal tot de Sinfully Black van Australian Gold. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Blijf je bij nader inzien toch liever weg van de zonnebank? Bekijk dan ook onze beste zelfbruiners voor je lichaam en favoriete zelfbruiners voor het gezicht.

De beste zonnebankcrèmes van 2021

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Sun Tan Extra Lotion
Apotheek eFarma

Deze zonnebankcrème van Biodermal beschermt en gaat het uitdroging van de huid tegen. Provitamine B5 en verzorgende oliën hydrateren de huid en voorkomen huidveroudering. De lotion bevat geen kunstmatige bronzers, maar het sinaasappelextract versnelt de pigmentvorming op een natuurlijke wijze waardoor je die begeerde kleur toch net wat sneller behaalt.

Biodermal

SHOP

2 Sinfully Black Zonnebankcrème met bronzers
123zonshop

Australian Gold is een van de bekendste makers van zonneproducten. Deze Sinfully Black zonnebankcrème bevat een 15-voudige mix aan bronzers en verzorgingsstoffen. De sterke bronzers zorgen ervoor dat je extra bruin wordt onder de zonnebank, terwijl de verzorgingsstoffen je huid zoveel mogelijk beschermen. De lotion bevat plantaardige oliën zoals walnootolie en hennepzaadolie en is daardoor één van de beste zonnebankcrèmes die je huid ook hydrateert.

Australian Gold

SHOP

3 Unbelievably Black Tanning Lotion
Pro Tan Nederland

Pro Tan staat bekend om natuurlijk samengestelde crèmes van hoge kwaliteit. De natuurlijke stoffen zijn extra goed voor de huid; de lotion is vrij van parabenen en bevat extra botanische stoffen. De 25 DHA-bronzers zorgen voor een extra diepe bruine kleur op je lichaam terwijl de aloë vera je huid sterk hydrateert.

Pro Tan

SHOP

4 Limited Couture Tanning Oil
Bol.com

Deze tanning oil van Devoted Creations heeft de textuur van een bodylotion. De lotion is goed voor de huid door de natuurlijke samenstelling; de crème is hypoallergeen, vrij van parfum en vrij van parabenen. Het hoofdbestanddeel van het product is kokosnootolie, wat een bruiningsversnellend effect heeft op de huid. De lotion bevat dus geen kunstmatige bronzers. Notenoliën beschermen en voeden de huid.

Devoted Creations

SHOP

5 Sun Tan Extra Spray
Vitatheek

Mocht je geen fan zijn van het smeren van lotions, dan is de geweldige zonnebankcrème van Biodermal er ook in sprayvorm. De flacon bevat hetzelfde product, dus is even hydraterend, verzachtend en kalmerend. Ook bevat het evenals de lotion geen bronzers.

Biodermal

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Huid