De praktische make-up tips van Meghan Markle op de achterbank van een taxi

Meghan Markle doet haar make-up met Bobbi Brown in deze video.

Vehicle, Vehicle door, Car seat, Luxury vehicle, Car, Automotive design, Family car, Driving, Black hair, Mid-size car,
YouTube

Jawel, er is een video opgedoken uit 2016 van Meghan Markle. De actrice schitterde twee maanden nadat ze haar prince charming had ontmoet nog in een video met Bobbi Brown voor het merk, waarin Markle op de achterbank haar make-up doet.

On the road

De video was een promotie voor Bobbi Browns nieuwe producten, maar misschien kun je er ook wat tips voor jezelf uit halen. Eén voor een probeert de toen 34-jarige Meghan Bobbi’s make-up producten uit, ze lijkt vooral fan te zijn van de concealer en highlighter pen. De toekomstige royal is gekleed in een babyroze blouse en zwarte rok, onderweg naar een meeting met producers over een film (of misschien al over het feit dat ze ging stoppen met Suits?). Naast de beauty-tips is er een korte backseat boogie op Notorious B.I.G’s ‘Big Poppa’ en houden de twee een meditatie-moment.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle