Vogue's Close-Up Beauty Tutorials: de perfecte wenkbrauw

Samen met L’Oréal Paris brengt Vogue je deze december ultieme beauty tutorials in close-up.

Samen met L’Oréal Paris brengt Vogue je deze december ultieme beauty tutorials in close-up. Want glitter met kerst is leuk, maar wij gaan graag back to basic als het op beauty aankomt. Want hoe maak je nou écht een statement wenkbrauw, hoe contour je met twee verschillende soorten foundation en wat is de juiste manier om zo'n perfect Instagram ombre lip te krijgen? Ken je klassiekers! In close-up.

The Perfect Brow

In de bovenstaande video zie je in close-up hoe je in drie simpele stappen natuurlijke, maar krachtige wenkbrauwen maakt. De L’Oréal Paris Paradise Extatic Brow Pomade houdt het midden tussen een gel en een crème en is makkelijk aan te brengen met behulp van een precisie applicator die in het hulsje zit. De sterk gepigmenteerde formule benadrukt de vorm van je wenkbrauwen en vult eventuele kleine littekentjes of missende haartjes op. L’Oréals Brow Artist Plumper wenkbrauwmascara is al geruime tijd favoriet op de Vogue redactie en zorgt met zijn getinte gelformule verrijkt met vezels ervoor dat je wenkbrauwen op zijn plek blijven maar niet plakkerig aanvoelen. Als finishing touch gebruiken wij de Paradise Extatic Mascara. Deze nieuwe mascara van L’Oréal heeft een heel zacht borsteltje en in de mascara zelf zit castorolie, wat zorgt voor zachte en verzorgde wimpers. Et voilà! Perfecte wenkbrauwen, up close and personal.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up