Vogue's Close-Up Beauty Tutorials: de perfecte ombre lip

Samen met L’Oréal Paris brengt Vogue je deze december ultieme beauty tutorials in close-up.

Samen met L’Oréal Paris brengt Vogue je deze december ultieme beauty tutorials in close-up. Want glitter met kerst is leuk, maar wij gaan graag back to basic als het op beauty aankomt. Want hoe maak je nou écht een statement wenkbrauw, hoe contour je met twee verschillende soorten foundation en wat is de juiste manier om zo'n perfect Instagram ombre lip te krijgen? Ken je klassiekers! In close-up.

The Perfect Ombre Lip

Wees gerust, we gaan het heus over lipstick hebben, maar een goede basis voor the perfect lip begint bij de True Match The One Concealer. Deze concealer corrigeert niet alleen imperfecties en oneffenheden, maar egaliseert ook je liplijn, en zorgt ervoor dat je lipliner en lipstick later niet uitlopen. Vervolgens contour je met de L'Oréal Paris Infallible Lipliner je lippen en highlight je de cupideboog voor een mooi, vol resultaat. Ook voorkom je met deze eerste twee stappen dat je lipstick in de fijne lijntjes rondom je mond loopt gedurende de dag/nacht. Met een donkere kleur van de Color Riche lipliner shape je je mond. Je kan je lippen hiermee ook helemaal invullen: de verzachtende ingrediënten verzorgen meteen je lippen en zorgen voor een langhoudende basis. Als finishing touch, en voor dat gewilde ombre effect, vul je met een lichtere kleur je lippen in met de Color Riche Matte lipstick. De Color Riche Matte geeft je dat intens matte resultaat wat je ook op Instagram ziet. Niet gevreesd; dankzij ingrediënten als camelia- en jojoba olie zijn je matte lippen verzorgd en voelen ze niet zo droog aan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up