Vogue's Close-Up Beauty Tutorials: contouren met enkel je foundation

Samen met L’Oréal Paris brengt Vogue je deze december ultieme beauty tutorials in close-up.

Samen met L’Oréal Paris brengt Vogue je deze december ultieme beauty tutorials in close-up. Want glitter met kerst is leuk, maar wij gaan graag back to basic als het op beauty aankomt. Want hoe maak je nou écht een statement wenkbrauw, hoe contour je met twee verschillende soorten foundation en wat is de juiste manier om zo'n perfect Instagram ombre lip te krijgen? Ken je klassiekers! In close-up.

The Flawless Face

Deze feestdagen laten we het harde contouren en stroben, make-up trends die vooral op Instagram domineerden, achter ons. Het doel? Jouw huid laten stralen. Schaduwen en highlights creëren die je eigen teint complimenteren, zonder een kleurplaat van je gezicht te maken. Hoe te werk te gaan? Begin met een egale basis in de True Match Foundation in je eigen teint. Deze foundation komt nu in 12 verschillende tinten, en matcht de kleur en textuur van je huid voor een egale basis zonder maskereffect. Vervolgens kies je een True Match in een iets donkerdere kleur waarmee je subtiel kunt contouren onder de jukbeenderen, je kaak en de haarlijn bij je slaap. Vervolgens licht de True Match Highlight die delen van je gezicht op die bij het kerstdiner of de Nieuwjaarsborrel in de spotlight mogen staan; je jukbeenderen, de brug van je neus en de cupidoboog van je bovenlip stralen door de licht reflecterende formule. Happy holidays!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up