Deze highlighter truc voor je lippen verslaat elke vorm van lipfiller

Maak je lippen op natuurlijke wijze in drie stappen voller.

highlighter-truc-lippen
InDigital

Zonder injectiespuit kan het ook, je lippen voller doen lijken. Nee, we gaan niet terug naar de noughties toen zogenaamde lip plumpers hoogtij vierden (met wat specerijen erin zouden je lippen iets meer opzwellen) en ook niet aan het dramatisch overtekenen van de lipcontouren. Please, no. Dat deed Kendall Jenner ook geen goed, die vervolgens gelijk werd 'beschuldigd' van lipfillers – en deze overigens ook heeft. Hoe het ook zij, met een simpele make-up truc kun je je lippen op heel natuurlijke wijze voller doen lijken. In drie stappen, uit de koker van make-up artist Matthew VanLeeuwen (die onder meer met Salma Hayek werkt) voor een mooie pout die eruit zien alsof Moeder Natuur je die zo heeft geschonken.

Cosmania

De basis

Begin met een nude-roze lipstick, in semi-matte kleur, zoals deze van MDMflow die je shopt bij Cosmania. Breng deze lipstick allereerst over de hele lip aan. Tip: vaak is het zo dat als je voor een lipstickkleur kiest die (al is het maar een tintje) lichter is dan je eigen lipkleur dit voor een voller effect zorgt.

Cosmania

Definieer en contour

Gebruik vervolgens een lippotloodje, zoals deze van Inglot in kleur 859 (verkrijgbaar bij Cosmania), om een contour te trekken langs de binnenkant. Ga daarbij niet helemaal rondom, want daardoor wordt de lijn te scherp – houd de zijkanten net even vrij. Zo creëer je simpelweg een 'lift' in het midden. Na het aanbrengen van het potloodje kun je het vermengen met de lipstick voor een naadloze overgang.

Mysc

Voeg wat shimmer toe

Een slimme truc is bovendien om een shimmery potloodje te gebruiken op de boog en in het midden van de onderste lip, zodat deze 'eruit springt'. Alle stappen kunnen op zich toegepast worden voor een vollere lip, maar als je ze alledrie doet geeft het een mooi au naturel effect. Voor deze laatste stap is bovendien Sisley's Phyto-Eye potloodje in de schakering Pearl ideaal – verkrijgbaar via Mysc.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up