Lady Gaga lanceert eigen make-uplijn

Er gingen al een tijdje geruchten over de make-uplijn van de zangeres, maar nu lijkt het toch echt te gebeuren.

lady-gaga-make-up-lijn
Kevin MazurGetty Images

Lady Gaga heeft een zeer succesvol jaar achter de rug. Niet alleen had de zangeres haar eerste hoofdrol te pakken in de veelbesproken film A Star Is Born, waarbij het nummer 'Shallow' is genomineerd voor maar liefst drie Grammy Awards, ook lijkt Gaga hard te hebben gewerkt aan haar eerste beautylijn, Haus Beauty. Er werd al voor een langere tijd gespeculeerd dat de zangeres haar eigen make-uplijn zou lanceren, maar daarvoor was nog niet genoeg bewijs. Met de livegang van de website HausBeauty.com begint het daar toch wel meer op te lijken.

Haus Beauty

Op de website van Gaga's vermeende beautymerk is helaas nog niet veel te zien. Zo zien we enkel een zwart scherm, met daarop een balkje om je e-mailadres achter te laten. Er is geen verdere informatie te vinden over de inhoud van de nieuwe beautylijn, maar gezien de gedurfde en bijzondere beautylooks van de zangeres, zal haar cosmeticalijn naar verwachting dezelfde richting opgaan.

Haus Beauty

Geruchten over Lady Gaga's eigen make-uplijn begonnen afgelopen mei, toen oplettende fans opmerkten dat het bedrijf met de naam Ate My Heart Inc. (waarvan Gaga eigenaresse is) een trademark had aangevraagd voor de naam 'Haus Beauty' voor cosmetica, parfum en gezichtsverzorging. Hoewel de naam voor Gaga's beautymerk is aangevraagd en de website inmiddels live is gegaan, kan het zijn dat we nog een paar jaar moeten wachten op de officiële lancering van Haus Beauty. Dat was namelijk ook het geval bij Rihanna, die in 2014 het trademark voor Fenty Beauty aanvroeg, maar pas in 2017 de make-uplijn daadwerkelijk lanceerde.

Geen onbekende

De lancering van Haus Beauty is niet Gaga's eerste stap op het gebied van beauty. In het verleden kwam de zangeres al met haar eigen parfum, genaamd Fame, en ook heeft ze meerdere keren model gestaan voor M.A.C.'s Viva Glam campagnes in 2009 en 2011. Daarnaast is haar visagiste Sarah Tanno Global Artistry Ambassador voor Marc Jacobs Beauty.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up