Marc Jacobs Beauty gaat samenwerken met NikkieTutorials

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, wordt de nieuwe creative advisor van Marc Jacobs Beauty.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, gaat samenwerken met Marc Jacobs Beauty, waar zij de rol van Global Artistry Advisor gaat uitvoeren. De beautymogul en make-up artist maakte het nieuws zelf bekend aan tafel bij tv-programma De Wereld Draait Door.

NikkieTutorials voor Marc Jacobs Beauty

De 24-jarige Nikkie, die faam maakte met haar YouTube-kanaal in 2008, gaat daarmee aan de slag op de make-upafdeling van het Amerikaanse modehuis. Als artistiek adviseur gaat de YouTuber zich bezighouden met de beautylijn en hoe deze eruit komt te zien, zo vertelde ze tijdens het tv-programma. 'Ik mag me gaan bemoeien met de beautylijn. Het merk heeft een eigen make-uplijn en over alles wat ze nu uitbrengen mag ik zeggen: misschien moet je dat doen, en misschien moet je dat beter niet doen,' aldus De Jager. Ze vertelde daarbij dat ze het 'een enorme eer' vindt en dat ze nu nog vaker naar New York mag vliegen dan ze al deed.

'Een droom die uitkomt'

Nikkie maakte het grote nieuws zelf bekend op haar eigen Instagram-account. Zo deelde de visagiste een video, inclusief uitgebreide uitleg. 'Ik ben zo blij dat ik samen mag werken met Marc Jacobs Beauty en aan de slag mag als hun Global Artistry Advisor - een baan die ze speciaal voor mij hebben gecreëerd!' schreef De Jager bij de post. Naast de video gaf Nikkie ook een uitgebreide uitleg over haar nieuwe functie en wat die precies inhoudt. Zo gaat ze met Marc Jacobs Beauty samenwerken aan een digitale strategie voor het merk en geeft ze feedback op producten en ideeën. In de post zegt Nikkie dat de nieuwe functie 'een droom is die uitkomt'. Lees haar volledige verhaal in onderstaande Instagram-post.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up