Kylie Jenner over haar make-up en beauty routine

De 21-jarige beauty mogul spreekt over haar relatie tot beauty en make-up in deze video.

Hair, Blond, Beauty, Hairstyle, Long hair, Dress, Room, Lingerie, Model, Photo shoot,
Vogue.comYouTube

Kylie Jenner is hard bezig haar beauty-imperium te vergroten en werd onlangs officieel uitgeroepen tot jongste self-made miljardair ter wereld. Deze week zat de 21-jarige beauty mogul samen met de Amerikaanse Vogue om haar make-up routine te bespreken. In de video komen we niet alleen te weten wat Kylie's favoriete producten en tructjes zijn, maar ook haar diepere relatie tot make-up en beauty.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zelfvertrouwen

In de video stelt de 21-jarige Jenner-telg dat haar make-up keuzes volledig gelinkt zijn aan haar gemoedstoestand, wat ertoe leidt dat ze het ene moment felle roze ogenschaduw draagt en het andere moment plotseling besluit blauw haar te nemen: 'Ik heb het gevoel dat ik me kan transformeren in elke stemming die ik voel', vertelt Kylie. Daarnaast geeft Jenner aan dat make-up haar kan helpen zich zekerder te voelen als ze begint aan haar dag: 'Spelen met make-up geeft me meer zelfvertrouwen.' Verder stelt Kylie dat make-up en beauty voor haar verder gaan dan enkel het maken van mooie looks: 'Make-up is voor mij een ware kunstvorm en het is heel leuk om mezelf hiermee uit te drukken en creatief te zijn, maar het is ook een uitdaging. Tegenwoordig is het steeds moeilijker om anders te zijn.' Tot slot vertelt Kylie dat make-up altijd de finishing-touch is van haar looks: 'Het is als het ware de kers op de taart'.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up