Doutzen Kroes geeft eerste make-up tutorial ooit

In deze video toont Doutzen haar make-up trucjes voor een natural beauty look.

Nederlands topmodel Doutzen Kroes staat bekend om haar natuurlijke schoonheid. Het is dan ook geen geheim dat de 34-jarige Friezin goed zorgt voor haar gezondheid én haar huid. Nu toont Doutzen hoe haar natuurlijke beauty look tot stand komt, in haar eerste make-up tutorial ooit.

Trucjes van een model

Voor Vogue.com laat Doutzen haar beauty ochtendroutine zien, waarbij het model begint met het aanbrengen van een oogcrème: 'Een tip voor de jongere generatie, dit is heel belangrijk en ik ben er veel te laat mee begonnen!', aldus Doutzen. Vervolgens toont het topmodel interessante gezichtsmassages waardoor je huid minder opgezwollen is in de ochtend: 'Wanneer je dit doet, wordt al het water uit je gezicht geduwd, dus het is echt goed om dat 's ochtends gelijk te doen,' legt ze uit. Voor haar make-up look gaat Doutzen voor verschillende producten. Zo gebruikt ze een L'Oréal Paris foundation die ze aanbrengt met een Original beautyblender. Ook gebruikt het model een Charlotte Tilbury bronzer en contour duo, een Laura Mercier wenkbrauw potlood en een Charlotte Tilbury wimperkruller. Daarnaast toont het model nog een aantal kleine make-up foefjes, die een groot effect hebben op haar uiteindelijke look: 'Dit zijn de tructjes die je leert als je model bent'. Daarna nog een L'Oréal Paris mascara en een beetje kleur op haar lippen en Doutzen sluit haar eerste tutorial geheel in stijl af, waar ze haar kijkers met een Nederlandse Doei! uitwuift.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Doutzen Kroes