De ultieme tips voor het aanbrengen van foundation en concealer

Werk donkere kringen en oneffenheden in een handomdraai weg met deze eenvoudige foundation en concealer hacks.

Face, Eyebrow, Lip, Nose, Skin, Beauty, Head, Cheek, Chin, Forehead,
Yves Saint Laurent Beaute

Foundation

1. Prep je huid
Een absoluut niet te onderschatten stap in het foundation-proces: prep je huid door je foundation aan te brengen op een gewassen gezicht en hals en door het aanbrengen van een moisturizer. Bijvoorbeeld met Top Secrets Instant Moisture Glow van Yves Saint Laurent Beauté: het geeft je huid al een natuurlijke glow en is een make-up primer die zorgt dat de make-up langer blijft en hydrateert enorm. Perfect om te preppen dus. Wacht (idealiter) 15 minuten voor het aanbrengen van je foundation.

2. Kies de juiste foundation
De Touche Éclat Le Teint is een nieuwe foundation in 16 tinten geïnspireerd op de legendarische Touche Éclat Le Stylo camouflagestift van Yves Saint Laurent Beauté die al meer dan vijfentwintig jaar favoriet is bij make-up artists en beroemdheden. Nu is er dus een heuse foundation die de befaamde healthy glow van Le Stylo belooft maar dan voor je hele gezicht én langdurige dekking biedt. Goed te weten: je kunt kiezen uit maar liefst 16 verschillende tinten. De beste tip voor het kiezen van de juiste teint? Kies enkele kleuren foundation waarvan je denkt dat ze bij jouw teint passen, test deze uit op je kaaklijn (nooit op je hand, want deze kleur matcht niet met je gezicht). Op de kaaklijn kan je perfect kijken of de kleur dan matcht met je gezicht én met je nek. Dit is overigens ook een handige manier om je foundation uit te kiezen in de winkel.

3.
Aanbrengen
Voor het ultieme air brushed effect breng je de foundation aan met een kwast voor een flawless finish. Breng op de achterkant van je hand de foundation aan en dip je kwast in de foundation. Breng de foundation van binnen naar buiten aan (de meeste roodheid van de huid is vaak in het midden van het gezicht) en maak kleine circulaire bewegingen op de plekken waar meer dekking nodig is. De kwast gebruik je voor een meer dekkend effect, maar je kunt ook je vingers gebruiken voor een meer natuurlijk effect.

   Concealer

   1. Als je ook foundation gebruikt, breng dit dan altijd aan voor je concealer
   Je zal namelijk zien dat als je eerst foundation aanbrengt, je daarna minder concealer nodig hebt. Als je eerst concealer aan zou brengen, dan veeg je het grotendeels weg op het moment dat je foundation aanbrengt.

   2.
   De meest flatterende wijze van het aanbrengen van concealer is door het trekken van meerdere lijnen onder je ogen schuin vanaf de neusbrug naar buiten
   Deze truc verhult niet alleen donkere kringen, maar zorgt ook direct voor een optische lift van je gezicht. Yves Saint Laurent Beauté's spiksplinternieuwe Touche Éclat High Cover biedt uitkomst, want het brengt niet alleen een gezonde glow zoals we van haar klassieke zusje Touche Éclat Le Stylo gewend zijn, maar ook nog eens een geweldige dekking waardoor elke Instagram selfie vanaf nu geslaagd is.   3.
   Voorkom dat je oogschaduw zich verzamelt in de plooien van je oogleden door deze te primen met wat concealer
   Mocht je geen oogschaduw primer in huis hebben, dan werkt een lijntje concealer op je oogleden net zo goed.

   4.
   Breng wat concealer aan rondom je neus voor een fris gezicht
   Het aanbrengen van concealer rondom elk neusgat kan het verschil maken tussen een iets vermoeid en een frisse blik. Gebruik dé klassieker van Yves Saint Laurent Beauté Touche Éclat High Cover voor een instant opkikker gedurende de dag. En vergeet ook niet de klassieke Touche Éclat Le Stylo in te zetten om delen van je gezicht op te lichten en de aandacht te vestigen op kenmerken van je gezicht waar je trots op bent, zoals bijvoorbeeld de jukbeenderen.

   yves-saint-laurent-beauty-touche-eclat
   vlnr: Yves Saint Laurent Beauté Touche Éclat High Cover, Touche Éclat Le Teint en Touche Éclat Le Stylo
   Yves Saint Laurent Beauté

   This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
   Advertentie - Lees hieronder verder
   Meer van Make-up