Romy Boomsma's 5 minuten routine voor glowy skin | Dutch Beauty

Speciaal voor Vogue stapte ze uit haar comfortzone en deelt ze haar dagelijkse beauty routine voor een glowy skin in slechts 5 minuten.

In onze nieuwe Vogue beauty videoreeks Dutch Beauty laten Vogue vrouwen zien wat het geheim achter Dutch girl beauty is, een inclusieve, diverse kijk op de Hollandse schone. Hollandse schone is niet alleen blond-met-blauwe-ogen, maar komt in alle kleuren, vormen, maten, etnische en religieuze achtergronden. Vogue columniste Romy Boomsma trapt de serie af met haar eerste beauty tutorial ooit.

Romy Boomsma heeft 's ochtends niet veel tijd. Terwijl haar twee kinderen door het huis rennen doet ze al zittend haar make-up voor de dag, meestal niet langer dan 5 minuten. Toch inspireert de influencer en Vogue columniste duizenden via haar Instagram-account met effortless beauty tips en een steeds uitbreidende voorraad aan natuurlijke beautyproducten. Speciaal voor Vogue stapt ze uit haar comfortzone en deelt ze haar dagelijkse beauty routine voor een glowy skin in slechts 5 minuten in deze eerste video uit de nieuwe Vogue videoreeks Dutch Beauty.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Tinted moisturiser

'Ik probeer de laatste tijd steeds meer van mijn producten te vervangen door natuurlijke producten, en in ieder geval er altijd voor te zorgen dat ze dierproefvrij zijn.' Zo zijn de concealer en colour pots (in de kleur 'Healthy' als oogschaduw, blush en lipproduct) van Ere Perez vast onderdeel geworden van haar beauty routine. Voor de basis mengt Romy haar favoriete tinted moisturizer van Laura Mercier met de CityCC van Mádara en een illuminator van Iconic London. 'Ik gebruik deze om te mengen met mijn tinted moisturizer en daarna nog als highlighter.' Daarna volgt een poeder van Charlotte Tilbury – 'deze matteert zonder dat je zo'n poederhoofd krijgt' – en een shapestick van hetzelfde merk.

Sproetjes

Beauty hacks waardoor Romy, na talloze slapeloze nachten (want; twee jonge kinderen), er zonder veel moeite fris uit blijft zien zijn haar tanning drops van Tanluxe en het regelmatig laten verven van haar wenkbrauwen. 'Ik epileer nooit haartjes, en ik hoef ze nu alleen iets extra aan te zetten.' Dit doet ze met de Anastasia Brow Wiz. Op de ogen nog een beetje oogschaduw van haar oogschaduwpalette van Zoeva en een kleine winged eyeliner in donkerbruine kleur van Wet 'n Wild. 'Ik gebruik altijd bruine eyeliner en mascara. Dat maakt het net iets minder hard.' Haar sproetjes zet ze iets aan met een sproetjespen van Freck en op haar lippen een laagje Rosebud Lip Salve. 'Ik gebruik eigenlijk nooit lippenstift. Deze zit altijd in mijn tas en er slingeren ook altijd blikjes door het huis. Ik ben ze altijd kwijt.'

That hair

Tot dusver de make-up! Denk je Romy Boomsma, dan denk je ongetwijfeld aan haar jaloersmakende lange lokken. 'Ik was mijn haar eens in de vijf dagen. Tussendoor los ik het op met droogshampoo.' De olie die Romy gebruikt is van het natuurlijke merk Sans en kan zowel voor je haar, lichaam als gezicht gebruikt worden. Met een borstelföhn worden Romy's zelfbenoemde 'babyhaartjes' getemd en voilà. Bijna vergeten: een setting spray voor de finishing touch.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up