Zo krijg je lange en volumineuze wimpers in een handomdraai

Van wimperserum tot een wimper lift: met deze tips krijg je in een handomdraai de meest volle wimpers.

Hair, Face, Hairstyle, Eyebrow, Beauty, Black hair, Lip, Long hair, Jheri curl, Smile,
Imaxtree

Niet gezegend met wimpers maatje 'Bambi'? Soms mag je Moeder Natuur best een handje helpen. Zo ook bij het creëren van lange en volle wimpers. Naast de vertrouwde volume mascara bestaan er talloze andere hulpmiddelen als wimperserums waardoor je haartjes daadwerkelijk langer groeien, maar ook door het verven van wimpers lijken je lashes langer. Om over de populaire wimper lift nog niet te spreken. Daarnaast kunnen eenvoudige kleine aanpassingen in je make-up stash zorgen voor een sprekendere ooglook. Wij zetten verschillende mogelijkheden voor vollere wimpers voor je op een rij.

Wimperserum

Meghan Markle is groot fan van dit wimperserum, dat zorgt voor een soort groeispurt van je wimpers. Goede serums zorgen voor een zeer intensieve en krachtige versterking van je wimpers en stimuleert de groei ervan. Zichtbare verandering ontstaat vaak na ongeveer acht weken. Het is belangrijk dat je goed kijkt welk wimperserum je wilt gaan gebruiken. Zo bestaan er serums met het ingrediënt bimatoprost, dat een geneesmiddel is voor mensen met een oogaandoening en bijwerkingen kan hebben, zoals kleine pigmentvlekjes. Gebruik daarom altijd een serum zonder het bestandsdeel.

Product, Brown, Eye liner, Beauty, Cosmetics, Eye, Beige, Eyelash, Material property, Liquid,
Aphro Celina

Aphro Celina Wimperserum

Shop

Wimper lift

Een wimper lift is de nieuwste techniek in de beauty branche die ervoor zorgt dat je wimpers voor een langere tijd extra gekruld zijn. Een soort tijdelijk permanentje voor je wimpers. De wimpers worden gelift met behulp van siliconen pads, waarbij elk wimperhaartje behandeld wordt met een lifting gel en fixing gel. Het resultaat blijft ongeveer zo'n zes tot acht weken zitten. Ideaal voor een vollere oog-look, vooral als je toch dat tikkeltje extra wil zonder mascara te gebruiken.

Beschikbaar bij verschillende salons via Treatwell

Boek een afspraak

Wimpers verven

Door een donkerdere wimperkleur worden je wimpers optisch verlengt. In tegenstelling tot mascara's die vaak enkel of bruin of zwart zijn, kun je bij het verven van je wimpers een kleur kiezen die perfect bij je eigen haarkleur past. Het resultaat zijn natuurlijk ogende langere lashes. Het verven van je wimpers kan tegenwoordig bij veel verschillende beauty salons.

Beschikbaar bij verschillende salons via Treatwell

Boek een afspraak

Wimperextensions

Wimperextensies zijn nu overal te zien. Hoewel het vaak geassocieerd wordt met uitbundige ooglooks, kunnen wimperextenstions ook op een zeer subtiele manier zorgen voor vollere wimpers. Aangezien extensions na een tijdje hun krul verliezen, en er haartjes uitvallen, wordt sterk aangeraden ze goed te onderhouden en verzorgen, om de vier tot zes weken.

Beschikbaar bij verschillende salons via Treatwell

Boek een afspraak

Extra trucjes

De juiste volume mascara kan natuurlijk goed bijdragen aan het creëren van vollere en langere wimpers. Om de krul langer vast te houden gedurende de dag breng je de mascara aan door het borsteltje heen en weer te wrijven over je wimpers, van onderin tot de uiteindes. De Volume Effet Faux Cils Mascara van Yves Saint Laurent Beauté is een absolute favoriet en een wimperkrultang is natuurlijk ook altijd een goede hulp. Daarnaast kun je met het aanbrengen van een dun lijntje oogpotlood op je bovenste wimperlijn de lichtere plekken tussen je wimpers opvullen, waardoor je gehele blik een voller effect krijgt. Tijdelijk een goede lash nodig? Nepwimpers en nepwimperstukjes geven je het beoogde resultaat voor een speciale gelegenheid.

Pen, Material property, Fountain pen, Office supplies,
De Volume Effet Faux Cils Mascara van Yves Saint Laurent Beauté.
Yves Saint Laurent Beauté

Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils Mascara

Shop

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up