Marc Jacobs deelt zijn 'busy day' beautyroutine in make-up tutorial

De Amerikaanse ontwerper laat zien hoe hij er tijdens drukke dagen goed blijft uitzien.

Als modeontwerper met ook een eigen make up-lijn heeft Marc Jacobs 's ochtends niet veel tijd. De beste man is namelijk erg druk, zo lanceerde recent nog een betaalbare kledinglijn en bracht hij een hoodie uit met politiek statement samen met Miley Cyrus. Nu toont Jacobs voor het eerst zijn make-up routine voor een "busy day" in een beauty tutorial voor Vogue.

Beauty Secrets

In de tutorial-reeks van Vogue.com onthullen verschillende beroemdheden hun make-up en beauty routines. Zo gingen onder andere Doutzen Kroes en Kourtney Kardashian Jacobs al voor met hun geslaagde tutorials. Marc start zijn video met een toner, Lotion Aromatique van Joelle Ciocco, waarmee hij zijn gezicht reinigt. Als tweede stap gebruikt hij een moisturizer van zijn eigen beautylijn Marc Jacobs Beauty genaamd Youthquake. 'Er zit geen techniek achter het aanbrengen, ik doe gewoon een beetje op mijn gezicht.' Tijdens het aanbrengen praat hij over zijn stap van als modeontwerper ook eigen beautylijn uit te brengen: 'Modeontwerpers die een eigen make-up lijn creëren hebben het niet echt makkelijk, en het voelt niet heel credible. Maar het is ons gelukt om een collectie te creëren waar mensen van houden.’

Extra stappen

Over het algemeen gebruikt de designer niet veel producten op dagelijkse basis. Zoals bijvoorbeeld de Blurring Primer met kokos van zijn eigen lijn, draagt hij alleen als hij ergens naartoe gaat en weet dat hij gefotografeerd kan worden. ‘Ik doe dit graag om mijzelf de uitstraling te geven die ik mooi vind.’ De twee dingen die hij wel iedere dag gebruikt zijn een wenkbrauw gel en een lipgloss.

‘Spray, delay and walk away’

Terwijl hij de producten aanbrengt vertelt hij over wat make-up voor hem betekent. ‘Voor mij is make-up het laatste accessoire om een outfit compleet te maken.’ Het belangrijkste moment van de tutorial is zijn uitleg over hoe je parfum moet opdoen. ‘Spray, delay and walk away.’ Hij legt uit dat je zo je parfum op hoort te spuiten en niet op je kleding. Nadat hij zijn haar heeft gedaan sluit Marc af met een roze lipstick Oh Miley van Marc Jacobs Beauty en geeft een dikke kus in de camera.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up