Met deze tips blijft je lippenstift gedurende de hele dag op zijn mooist

In zeven stappen naar perfecte rode lippen die landurig blijven zitten.

Kaia Gerber Yves Saint Laurent Beauté Rouge Pur Couture
Yves Saint Laurent Beauté

Een vleugje lippenstift doet wonderen voor je look en vaak ook je humeur. Ga je 's ochtends de deur uit met een on fleek make-up look dan verdwijnt een slecht humeur als sneeuw voor de zon. Wat ook rap verdwijnt is de lippenstift, mits je de juiste beauty hacks weet op de hele dag perfecte rode lippen te hebben. Een lippenstift van goede kwaliteit is van belang, met een diepe rode kleur, zoals de nieuwe Rouge Pur Couture Sheer Matte Lipstick lippenstift van Yves Saint Laurent Beauté. Daarnaast zijn er wat tips die ervoor zorgen dat ondanks alle acties (eten, drinken, zoenen?) gedurende de dag je vampy rode lipstick de hele dag blijft zitten.

Kiss proof in 7 stappen

 1. Scrub
  Net als in de winter kunnen je lippen in de zomer schraal aanvoelen en er helaas ook zo uitzien. Om een mooie make-up look neer te zetten is het dus belangrijk om preventief je lippen te verzorgen zodat je op een "clean canvas" kan maquilleren. Gebruik hiervoor een zachte lipscrub of breng 's nachts de Volupté Night Rehab Lip Mask van Yves Saint Laurent Beauté aan om je lippen voor te bereiden op het echte werk.
 2. Hydrateer
  Je lippen hydrateren is niet enkel voordelig voor de staat van je lippen. Op gezonde en gehydrateerde lippen blijft je gekozen lipproduct langer goed zitten. Probeer het Top Secrets Lip Perfector balsem als basis voor je lippenstift die je lippen voedt. Dit houdt je lippen soepel en voorkomt dat de kleur er als het ware afbladdert.
 3. Lijn zorgvuldig af
  Zowat de oudste truc om je lippenkleur zo intens en langdurig mogelijk te behouden is het aanbrengen van een lipliner. Nee, niet alleen op de lipcontour zoals je dat in de noughties deed. Je brengt de Dessin des Lèvres van Yves Saint Laurent Beauté aan op zowel de liprand als de gehele lippen. Zo heb je zorgvuldig de vorm bepaald en is je lippenstift klaar om aan de emulsie van je potlood te hechten.
 4. Breng zacht aan
  Breng vervolgens Yves Saint Laurent Beauté's nieuwste Rouge Pur Couture Sheer Matte Lipstick lippenstift aan. Dé lipstick die in 24 tinten verkrijgbaar is en zorgt voor een ‘mat leder’-effect. De uiterst gepigmenteerde formule is zacht en romig zodat het aanbrengen even smooth verloopt als jouw lippen eruitzien. Het gloednieuwe vierkante design van de Rouge Pur Couture The Slim is gemaakt om nauwkeurig tot in de hoekjes van de mond aan te brengen. De lichte en soepele textuur blijf de gehele dag behouden.
  De Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte lippenstift van Yves Saint Laurent Beauté.
  De Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte lippenstift van Yves Saint Laurent Beauté.
  Yves Saint Laurent Beauté

 5. Poeder de lippen
  Om de kleur van de Rouge Pur Couture extra te fixeren, dep je je lippen af met een tissue en fixeer je 'm met transparant poeder. Net zoals het aflijnen van de lipcontour voorkom je met het afpoederen dat het product in de rimpeltjes langs je mond verzeilt geraakt.
 6. Breng een tweede laag aan
  Nu komt het belangrijkste moment; de laatste stap in het creëren van de perfecte liplook. Je begint in het midden van de lippen en trekt de Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte lippenstift naar buiten toe, in de richting van je liplijn. Vervolgens ga je met je penseel of met de Yves Saint Laurent Beauté lippenstift die speciaal ontwikkeld is om handig en netjes aan te brengen, de lippen opvullen. Knijp daarna je lippen vooral niet te strak samen, dan is al het werk voor niets geweest. De tweede laag mag trouwens veel dunner zijn dan de eerste, hij hoeft immers niet te dekken.
 7. Ga voor de finishing touch
  Zijn je lippen perfect afgelijnd, ben je tevreden over je kleurkeuze van je Rouge Pur Couture lippenstift van Yves Saint Laurent Beauté maar mis je een beetje sparkle? Breng dan alleen op je cupid's bow (de golving van je bovenlip) en het midden van je onderlip een vleugje Rouge Volupté Shine aan. Wil je geen smudgy liplook maar een kaarsrechte aflijning? Probeer niet met een wattenstaafje de lippenstift weg te vegen, want daarmee raak je zeker ook het rood op je lippen.

  Corrigeer de lipcontour daarentegen met de Touche Éclat High Cover Stylo Concealer. Perfect voor een lumineuze afwerking zonder clown-effect. Om ervoor te zorgen dat er geen lippenstift op je tanden beland, tuit je je lippen in een O-vorm rond je wijsvinger en veeg je de overtollige lippenstift weg. Kiss proof!
  Red, Pink, Material property, Electrical supply, Plastic,
  Swatch van Rouge Pur Couture The Slim Sheer Matte lippenstift van Yves Saint Laurent Beauté
  Yves Saint Laurent Beauté

    This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
    Advertentie - Lees hieronder verder
    Meer van Make-up