Rochelle's natuurlijke no make-up make-uplook | Dutch Beauty

Zangeres Rochelle laat zien hoe zij haar dagelijkse, minimale make-up routine doet.

In onze Vogue beauty videoreeks Dutch Beauty laten Vogue vrouwen zien wat het geheim achter Dutch girl beauty. Romy Boomsma, Winonah de Jong, actrice Bo Maerten, curvy supermodel Danielle van Grondelle, Lucy Woesthoff, hiphopster I Am Aisha, influencer Vivian Hoorn en muzikante Bella Hay gingen Rochelle al voor.

'Ik ben altijd te laat 's ochtends, dus ik moet vooral zo snel mogelijk klaar zijn met mijn make-up.' Rochelle's ochtendroutine zal herkenbaar zijn voor velen; een natuurlijke make-up look voor elke dag die vooral binnen vijf minuten op de je gezicht moet zitten. De zangeres – de uit het Brabantse Helmond afkomstige Rochelle (27) werd bekend nadat ze in 2011 het tv-programma X Factor won– timmert de afgelopen jaren hard aan de weg met haar muziek én haar looks als model. Hoe ze die natuurlijke schoonheid een klein handje helpt zie je in deze beauty video.

Lichte foundation

Een natuurlijke basis wordt gelegd door Rochelle's dagcrème van Oliveda. 'Ik probeer zo min mogelijk gekkigheid op mijn huid te smeren.' Een klein beetje concealer van Bobbi Brown op strategische plekken en een beetje Estée Lauder foundation zijn genoeg om haar huid te laten stralen. 'Het is heel natuurlijk om een beetje kleurverschil in je huid te hebben. Ik gebruik bijvoorbeeld geen blush, maar heb af en toe best rode wangetjes dus die laat ik lekker zo.'

Zalando Beauty

'Ik bestel tegenwoordig alles gewoon via Zalando Beauty. Ze hebben alles wat je zoekt. Ik ben fan van natuurlijke producten, en ik check ook altijd even het ingrediëntenlijstje, en die staat er ook helemaal op.' Zo bestelde ze haar Tweezerman wimperkruller, en de Haute & Naughty mascara van MAC bij Zalando Beauty. De ultieme tip om je oude, opgedroogde mascara te recyclen: gebruik 'm als wenkbrauwgel. 'Het is tegenwoordig de bushy wenkbrauw, dus ik pluk al heel lang geen haartjes meer en kam ze met dit borsteltje altijd omhoog.

Haarolie

In haar gesteilde haren gebruikt Rochelle een beetje Body & Hair Oil van Ouai. 'Ik heb eigenlijk een dikke bos krullen, kroeskrullen. Maar als ik het steil maak, hoef ik er alleen wat in te smeren en dan ben ik good-to-go.' Een beetje transparante lipgloss van MAC en Rochelle's supersnelle, no make-up make-uplook is klaar.

Rochelle draagt een body van Urban Outfitters via Zalando.nl.

Vanaf 28 augustus is het mogelijk om via Zalando Beauty jouw favoriete beautyproducten en -merken te shoppen. Met meer dan 200 merken – bestaande uit internationale beautymerken, gespecialiseerde huidverzorgingsmerken en natuurlijke cosmetica – is het nu makkelijker dan ooit om jouw make-up en verzorgingsproducten op één plek te shoppen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up