Romee Strijd deelt haar beauty routine voor een sun-kissed glow

Het model uit Zoetermeer houdt haar dagelijkse beauty routine zo simpel mogelijk, hoewel er enkele key stappen zijn die ze nooit overslaat.

Nederlands supermodel en Victoria's Secret Angel Romee Strijd staat bekend om haar natural glow. Het model uit Zoetermeer houdt haar dagelijkse beauty routine zo simpel mogelijk, hoewel er enkele key stappen zijn die ze nooit overslaat. Waar eerder haar vriend Laurens van Leeuwen haar make-up routine in beeld bracht, deelt het model nu met Vogue.com zelf de cruciale onderdelen voor het bereiken van haar sun-kissed glow.

Een moment voor jezelf

Romee Strijds zomerse gloed blijft ook na de lente en de zomer haar go-to beauty look. Het 23-jarige model is gek op make-up producten met brons-en goudtinten, die zorgen voor een natural dewy glow. Romee begint haar routine met het aanbrengen van een reinigende tonic, die ze aanbrengt met wasbare en dus duurzame wattenschijfjes. 'Ik gebruikte zoveel wattenschijfjes dat ik het echt zonde vond', vertelt het model. Vervolgens wordt duidelijk dat haar ochtend beauty-routine een waar momentje voor haarzelf is, waarmee ze elke ochtend twintig minuten neemt om zo de dag rustig te beginnen.

Favoriete beauty producten

Zoals elk model beaamt stelt ook Romee het belang van het drinken van water: 'veel water drinken is zo belangrijk voor je huid, ik heb het gevoel dat ik een enorm verschil zie wanneer ik veel water drink'. Met haar gezichtscrème van Augustinus Bader’s The Rich Cream geeft Romee haar huid extra voeding. Haar wenkbrauwen brengt het topmodel in vorm met Chanel’s Stylo Sourcils Waterproof en de Benefit’s Gimme Brow+ gel. De laatste stappen voor een eindeloze zomerse glow bestaan onder meer uit Milk’s Matte Bronzer, oogschaduw met koperkleuren van NARS, highlighter van Tom Ford en een Marc Jacob lipliner. Tot slot nog een Hydrating Floral Essence mist van Tata Harper, en Romee is ready to go.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Romee Strijd