The Vampire Diaries-actrice Nina Dobrev toont haar dag-tot-nacht beautyroutine

Van de perfecte rode lip tot een flawless huid, de 30-jarige actrice deelt al haar beautygeheimen.

Een flawless huid als die van Nina Dobrev willen we allemaal wel. Ook zo benieuwd naar de beautyroutine van de 30-jarige The Vampire Diaries-actrice? In een nieuwe video van Vogue US liggen al haar beautygeheimen voor het oprapen, van de perfecte rode lip tot een stralende glow.

Dag-tot-nacht beautyroutine

Dobrev begint haar beautyroutine met een grondige cleanse, waarvoor ze een face wash van Dr. Barbara Sturm gebruikt. 'Het is in de avond het allerbelangrijkste wat je doet, om zo al je make-up te verwijderen,' legt de actrice uit. 'Maar het is ook belangrijk in de ochtend, om alle serums en al het andere van je gezicht te krijgen.' Vervolgens kiest Nina voor een 'cocktail' aan skincare-producten, met als laatste toevoeging haar glow drops ('These are my secret sauce'). Ook tijdens het aanbrengen van concealer en foundation kiest The Vampire Diaries-actrice voor een mix van producten. Na haar oogmake-up creëert Nina de perfecte rode lip en doet ze er alles aan om haar 'crazy, crazy amazon hair' in toom te houden. Mocht je daar nog tips voor hebben, dan mag je haar gerust DM'en.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up