Roxeanne Hazes' ultra glam make-up look voor de feestdagen | Dutch Beauty

De Nederlandse zangeres laat zien hoe je er feestelijk bijloopt tijdens de holidays.

Dit artikel werd voor het eerst gepubliceerd in december, 2019.

In onze Vogue beauty videoreeks Dutch Beauty laten Vogue vrouwen zien wat het geheim is achter Dutch girl beauty. O.a. Romy Boomsma, Winonah de Jong, curvy supermodel Danielle van Grondelle, influencer Vivian Hoorn, muzikante Bella Hay, model Charelle Schriek en zangeres Rochelle gingen Roxeanne al voor.

Er zijn weinig Nederlandse popartiesten die zichzelf het afgelopen decennium zo op de kaart hebben gezet als Roxeanne Hazes. In 2017 bracht ze het album In Mijn Bloed uit, waarop Dochter Dre's waanzinnige vocals te horen zijn. Met dat album introduceerde Roxeanne een nieuwe signature make-up look die ze altijd zelf (!) voor haar shows creëert. Het motto van de zangeres is ‘more is more’ – een look die perfect is om mee uit te pakken tijdens de feestdagen dus.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De perfecte brow

Roxeanne begint altijd met haar wenkbrauwen, waarvoor ze een wenkbrauwgel van HEMA gebruikt, helemaal budgetproof. Dit is meteen ook de belangrijkste stap in haar routine. ‘Mijn wenkbrauwen zijn het belangrijkste aan mijn gezicht,’ aldus de zangeres. Bij het zetten van de wenkbrauwen hoef je niet heel precies te werk te gaan; alle imperfecties werkt Roxeanne weg met een concealer van HUDA Beauty.

Feestelijke oogmake-up

Wanneer je de perfecte wenkbrauw à la Roxeanne hebt bereikt, is de volgende stap oogmake-up. Hiervoor maakt de zangeres gebruik van oogschaduwtinten van Too Faced, die ze aanbrengt met kwasten van Morphe. ‘Die zijn betaalbaar en echt goed. Ik weet dat heel veel visagisten ze gebruiken,’ vertelt de zangeres. Na het aanbrengen van de perfecte winged eyeliner met een liquid eyeliner van Kiko maakt Roxeanne haar oogmake-up compleet met een Nars-mascara en nepwimpers van Mink 3D Hair. Van de nepwimpers gebruikt ze twee sets, bij de tweede set alleen de uiteinden door de nepwimper doormidden te knippen. Het mag duidelijk zijn, Roxeanne gaat all out.

Nepsproetjes

Voor de basis van deze look begint Roxeanne met een primer van M.A.C om haar huid mooi egaal te maken. Vervolgens brengt ze de Double Wear foundation van Estée Lauder aan met een beauty blender (‘lekker deppen’). De volgende stap is concealer, die Roxeanne ook boven haar lippen aanbrengt voor een liftend effect. ‘Scheelt weer een bezoekje aan de dokter,’ grapt ze. Voor de contour gebruikt de zangeres een contourstick en bronzer van Kiko, en ze maakt de basis af met matte poeder van Estée Lauder, een highlighter van M.A.C en een blush, ‘gewoon van de H&M voor een leuk prijsje’. Roxeanne draagt altijd nepsproetjes, waarvoor ze gebruik maakt van het merk Freck.

De popartiest maakt haar look compleet met een nude lipliner van Kiko en een lippenstift in een nude kleur van hetzelfde merk. Voor de finishing touch gebruikt ze een fix spray van M.A.C, zodat haar make-up de hele dag goed blijft zitten. Met een glittertje erin, feestelijker kan niet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up