Rodarte brengt 'vampire beauty' terug voor Herfst/Winter 2020

De beautylooks van Rodarte voorspellen een duister en romantisch najaar.

Rodarte toont vampire beautylooks voor Herfst/Winter 2020 tijdens New York Fashion Week.
Alessandro VieroImaxtree

Pak je exemplaar van Bram Stokers Dracula er maar bij om alvast in de stemming te komen, want Rodarte brengt vampire beauty terug voor dit najaar. Zussen Kate en Laura Mulleavy van het modehuis uit Los Angeles stuurden hun modellen als chique, onschuldig ogende vampieren de catwalk op tijdens New York Fashion Week. De goth beautylooks voor hun Herfst/Winter 2020 collectie draaiden volledig om een intense bordeauxrode lip, een lichte glow, een beetje blush en... heel veel bloemen.

Rodarte's vampire beautylooks

De show voor de nieuwe collectie van Rodarte vond passend plaats in een negentiende eeuwse Gotische kerk in New York. Uitkijkend op het met kaarsen verlichte altaar van de St. Bartholomew kerk is de goth sfeer van de collectie meteen duidelijk voelbaar – zelfs voordat Bella Hadid op de catwalk verschijnt om de show te openen.

Rodarte vampire beauty look Herfst/Winter 2020
Gregory ScaffidiImaxtree

De inspiratie voor de betoverende beautylooks komt van regisseur Francis Ford Coppola's Dracula, de verfilming van Bram Stokers gelijknamige klassieker. In de film vertolkt Winona Ryder de rol van Mina, wie als onschuldig meisje valt voor de bloeddorstige Count. De onschuld van Mina is duidelijk vertaald in de make-up looks van Rodarte's modellen door make-up artist James Kaliardos een vleugje blush en een lichte glow schetsen een schijnbaar kwetsbaar beeld. Maar wat de beautylook een vampire feel geeft, zijn de intense bordeauxrode lip en manicure, en de subtiel verlengde wimpers.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
Rodarte vampire beauty look Herfst/Winter 2020
Alessandro VieroImaxtree

De Mina look-a-likes lijken iets duisters met zich mee te dragen, kwetsbaar maar tegelijkertijd krachtig. De looks worden compleet gemaakt door de modellen met bloemen te decoreren (bij voorkeur orchideeën) en hier een daar een mesh sluier voor het gezicht. Bekijk hieronder alle looks uit de Herfst/Winter 2020 collectie van Rodarte.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up