Hilary Duff deelt haar busy mom beautyroutine voor werkende moeders

Speciaal voor alle moms die nu thuis zitten met hun kinderen.

Als moeder van twee jonge kinderen weet Hilary Duff als geen ander dat het allesbehalve makkelijk is om je beautyroutine in stand te houden. Daarom deelt de actrice en zangeres haar zogeheten busy mom make-up routine, die bewijst dat je in korte tijd stralend voor de dag kan komen – ook al heb je een druk bestaan met werk en twee kids.

Melasma

De pasgetrouwde actrice vertelt aan het begin van haar beautyroutine dat ze tijdens haar zwangerschap last had van melasma, een pigmentstoornis waarbij donkere vlekken ontstaan in het gezicht. Om die tegen te gaan, gebruikt Hilary een toner speciaal voor dark spots. Om een dewy look te krijgen, brengt ze vervolgens twee soorten crèmes op haar gezicht die ze in haar huid masseert met een speciale tool (die veel wegheeft van de bekende jaderoller). 'Vergeet niet je nek, want als je net als ik slaapt met het kussen vol in je gezicht, kan dit veel goeds doen voor je huid,' klinkt haar advies.

Bekijk de laatste fitting van Hilary's trouwjurk van Jenny Packham

Stralende ogen

Als Hilary aangekomen is bij haar oogmake-up, geeft ze een handige tip: voor ogen die er écht uitspringen, gebruik je oogschaduw met een shimmer op het middelste gedeelte van je oog, zowel aan de boven- als de onderkant. 'Zo trek je de aandacht naar het punt waar je mensen naar wil laten kijken.' Om extra te shinen brengt Hilary glitter aan op haar oogleden met een liquid eyeshadow glitterstick van Stila. Haar ooglook maakt ze af met een tweede glitter en een mascara met speciaal wimperserum erin verwerkt. Benieuwd geworden? Bekijk Hilary's volledige beautyroutine in de video bovenaan dit artikel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up