#StayatHomewithVogue: Chanel makeup artist Irena Ruben toont de perfecte '70s-inspired beautylook

Speciaal voor Vogue toonde Irena Ruben via Instagram Live haar tutorial voor een prachtige beautylook.

Inmiddels gaat Stay at Home with Vogue – het initiatief dat we lanceerden om in deze gekke tijden zo verbonden mogelijk te blijven – alweer een paar weken mee. Op Vogue's Instagram-account zijn al talloze Vogue-friends voor de camera gekropen om hun tips op het gebied van mode, muziek, lifestyle, kunst en meer te delen. Chanel makeup artist Irena Ruben filmde voor #StayatHomewithVogue haar ultieme '70s-inspired beautytutorial, zodat je thuis ook aan de slag kunt met haar tips voor een prachtige look.

Irena Ruben toont haar Chanel beautylook

Chanels makeup artist Irena Ruben ging voor Vogue aan de slag met de beautylook van haar eigen dochter, Mia (15). Ze vertelde onder meer wat haar grote inspiratiebron is op het gebied van make-up en liet daarbij één look zien. Tijdens de live-sessie koos ze voor een moderne '70s vibe, met een accent op de ogen. Dat de manier van aanbrengen door de jaren heen veranderd is, blijkt wel uit het archiefmateriaal (van Jane Birkin tot Twiggy) dat Irena uit verschillende boeken laat zien.

Zien: de mooiste Chanel-looks voor moderne rebellen

Laat je inspireren

Irena begint met het egaliseren van de huid ('want die pukkeltjes wil ik wel weg hebben', aldus dochter Mia). Daarvoor gebruikt ze de concealer en camouflagestick van Chanel. Voor Mia's ogen gaat ze aan de slag met twee oogschaduwpalettes, van de lijnen Les Beiges en Le Quartre Ombres. Dan nog een vleugje van Ombre Premiere om de look vervolgens af te maken met de Dimensions de Chanel mascara. Op de lippen van haar dochter gaat Le Crayon Levres Rouge. Benieuwd welke producten Irena precies heeft gebruikt? Bekijk (en shop) alle Chanel-producten in onderstaande gallery. De hele tutorial bekijk je bovenaan deze pagina.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up