Charlotte Tilbury lanceert Instagram Live-serie 'Charlotte’s Beauty Happy Hour'

Een live-serie die het volgen waard is.

charlotte tilbury met sofia vergara
Charlotte Tilbury

Hoewel we momenteel in een bizarre tijd verkeren, ontstaan er talloze creatieve initiatieven van modelabels tot beroemdheden om onze tijd thuis een stukje dragelijker te maken. Make-up guru Charlotte Tilbury lanceert nu haar eigen Instagram Live-sessies genaamd Charlotte’s Beauty Happy Hour, waarin ze elke week het gesprek aan gaat met een inspirerende beroemdheid over de kracht van make-up.

Charlotte’s Beauty Happy Hour

Nog behoefte aan wat make-up geheimen en tips en tricks, dan ben je bij Charlotte Tilbury aan het goede adres. De Instagram Live-serie is geïnspireerd door Charlotte's levenslange geloof in de kracht van positiviteit binnen haar label, dat vanaf het begin empowerment, geluk en vertrouwen centraal heeft staan.

Ook zien: Charlotte Tilbury toont hoe je haar lipliner aanbrengt

Elke week gaat Tilbury het gesprek aan met een nieuwe celebrity friend, om zo hun levenslessen te bespreken, hun dagelijks nieuwe routines te leren kennen en hun inspirerende ervaringen en rituelen op het gebied van beauty te ontdekken. Haar doel is om een beetje geluk te verspreiden en mensen samen te brengen, iets waar we nu allemaal meer behoefte aan hebben dan ooit. Alle sessies worden zowel op Instagram als op YouTube live uitgezonden.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kate Bosworth en Alessandra Ambrosio

Charlotte's gloednieuwe gasten voor de aankomende twee sessies zijn niemand minder dan actrice Kate Bosworth en topmodel Alessandra Ambrosio. Met Kate zal Charlotte onder meer de liefde, haar carrière en Kate's nieuwe platform KIND.EST bespreken, dat ze heeft gelanceerd om meer positiviteit in de wereld te verspreiden. Ze zullen tijdens hun gesprek tevens geld inzamelen voor de stichting Vital Voices. De livesessie met Kate vindt plaats op 15 mei om 18:00 uur Nederlandse tijd, en Charlotte Tilbury zal op 21 mei de beautygeheimen van Alessandra Ambrosio ontdekken. Het Braziliaanse topmodel zal haar beauty- en fitnessregime onthullen en haar betrokkenheid bespreken bij het goede doel TogetherBand.

Het eerste gastoptreden van de serie werd vervuld door de iconische actrice Joan Collins, die met de make-up artist sprak over de rol van beauty in haar carrière. Vervolgens ging Charlotte het gesprek aan met Modern Family-actrice Sofia Vergara. Zij onthulde ze dat ze sinds het begin van haar acteercarrière haar eigen make-up doet, en dat haar beautyritueel een positief gevolg heeft op haar mentale gezondheid. Alle gedetailleerde informatie over Charlotte's wekelijkse livesessie vind je op haar Instagram-account.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up