Justin Bieber doet de make-up van Hailey en dat gaat... verrassend goed

Het jonge koppel weet ons wederom goed te vermaken tijdens quarantaine.

justin en hailey bieber bij de première van 'justin bieber seasons' van youtube
Jon KopaloffGetty Images

Als pasgetrouwd stel doen Justin en Hailey Bieber er alles aan zich zo goed mogelijk te vermaken samen in tijdens van zelfisolatie. Zo lanceerde het koppel een webserie op Facebook, The Biebers on Watch, waarin de twee een inkijkje geven van hun leven in quarantaine. Waar Justin zich al eens onder handen liet nemen door Hailey, zijn de rollen nu omgedraaid: de 26-jarige zanger doet de make-up van zijn vrouw – en dat gaat verrassend goed.

Justin Bieber doet de make-up van Hailey

In de nieuwste aflevering van hun webserie zien we hoe Justin de beauty stash van Hailey induikt, om vervolgens zelf de make-up artiest uit te hangen. Zo gaat hij de ultieme uitdaging aan door Hailey volledig op te maken, van foundation tot oogmake-up. Hoewel de zanger weinig ervaring heeft met make-up, is hij erg gemotiveerd: 'Ik maak je de mooiste vrouw in de wereld'. Justin mag dan zelfverzekerd zijn, hij krijgt (gelukkig) wel de nodige hulp van zijn vrouw die hem instructies geeft.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Het artikel gaat verder onder de video.

Zie hoe Hailey Bieber haar trouwjurk voor de laatste keer paste

Nadat hij eenmaal weet hoe een foundation stick werkt, zit Justin er helemaal in. 'Ik wil dat je er goed uitziet, niet als een clown,' klinkt het doel van de artiest. Hij brengt de foundation aan op Haileys gezicht, waarna hij direct verdergaat met een concealer, bronzer en blush. Vervolgens is de oogschaduw aan de beurt. Als een echte kunstenaar ('Ik ga voor een mysterieuze look') gaat Justin aan de slag met slechts één kleur, want hij wil niet dat hij het verpest. Hoewel het aanbrengen van mascara niet vlekkeloos – en dat bedoelen we letterlijk – verloopt, is Hailey erg tevreden met het resultaat: 'Het ziet er eigenlijk heel goed uit. Justin zou make-up artiest moeten worden.' Tijd voor een carrièreswitch?

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Biebers on Watch

In deze tijden van quarantaine geven veel beroemdheden een kijkje in hun privéleven. Dat doen Justin en Hailey met hun Facebook-serie The Biebers on Watch, waarin het stel laat zien hoe zij de quarantaine doorkomen. Eerder voerden de twee al openhartige gesprekken over hun relatie en huwelijk, maar ook deelden ze hun favoriete pasta-recept én gezamenlijke skincare-routine die perfect is tegen acne. Wij zijn benieuwd wat de Biebers in de toekomst nog meer voor ons in petto hebben.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up