Deze Hollywood-stylisten onthullen de geheimen achter rode loper looks van beroemdheden

Met hun nieuwe IG TV-serie geven Nina en Bryce een kijkje achter de schermen bij het creatieve proces dat voorafgaat aan beautylooks op de rode loper.

rihanna op de rode loper van het met gala 2019
Dimitrios KambourisGetty Images

Bij het creëren van een iconisch rode loper-moment komt heel wat kijken: een team van creatievelingen werkt nauw met elkaar samen om de kleding, haar en make-up perfect op elkaar af te stemmen. Make-up artist Nina Park en haarstylist Bryce Scarlett weten als geen ander hoeveel werk er verscholen zit achter de looks van beroemdheden tijdens evenementen als de Oscars, het Met Gala of Cannes Film Festival. Met hun nieuwe Instagram-serie Adjoining Rooms, geeft het duo een kijkje achter de schermen bij het creatieve proces dat voorafgaat aan rode loper looks.

Stylisten onthullen Hollywood-beautygeheimen

Nu Nina Park en Bryce Scarlett zonder werk zitten tijdens de coronacrisis, heeft het Hollywood glam duo besloten hun creatieve energie op een andere manier te uiten. De make-up artist en haarstylist zijn samen verantwoordelijk voor onvergetelijke beautylooks van sterren als Margot Robbie, Lily Rose Depp en Brie Larson en geven met hun nieuwe IG TV-serie een kijkje achter de schermen bij hun creatieve proces. Voor Adjoining Rooms nodigen Nina en Bryce iedere aflevering een stylist uit die een look presenteert voor een hypothetisch rode loper-moment. Vervolgens gaan de twee samen aan de slag om de perfecte combinatie van haar en make-up voor de look te creëren.

Het artikel gaat verder onder de video.

De beste looks tijdens de Oscars door de jaren heen

Beautylook voor Alexander McQueen-jurk

Voor de eerste aflevering van Adjoining Rooms, nodigde het duo stylist Andrew Mukamal (verantwoordelijk voor de looks van Lily Rose Depp, Zoë Kravitz en Kaia Gerber) uit, die Nina en Bryce een Alexander McQueen-jurk presenteerde. Samen gaan de twee opzoek naar de perfecte beautylook voor de chiffon met juwelen bezaaide jurk. 'We hopen dat mensen zich zullen vermaken en dat duidelijk wordt hoeveel wij van ons werk houden. Ook hopen we een kijkje achter de schermen te geven bij hoe zo'n memorabel rode loper-moment ontstaat,' leggen ze uit in de video. 'We willen een arbeidsintensief proces belichten dat meestal ongezien blijft.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nina Park en Bryce Scarlett

'Er schuilt zoveel meer achter dan de twee uur voordat de auto aankomt,' leggen Nina en Bryce uit in een gezamenlijk interview met Vogue. 'Soms zijn het weken van samenwerking tussen creatievelingen, om met elkaar iets tijdloos en memorabels te creëren. Haar en make-up kunnen de manier waarop een jurk wordt gepresenteerd drastisch veranderen. De verkeerde combinatie kan een beeld creëren dat de stylist of ontwerper nooit heeft bedoeld, terwijl de juiste beautylook hun visie kan benadrukken en zelfs beter maken. Het kwam bij ons op dat – hoewel er zoveel content is over hoe je zo'n look creëert – er weinig content is waarin gepraat wordt over het waarom.'

Grote evenementen uitgesteld en afgelast

Hoewel Nina en Bryce normaliter nu druk zouden zijn met de voorbereidingen van tal van rode loper-evenementen, ligt hun werk door de coronacrisis nu even stil. Wereldwijd zijn grote evenementen als het Met Gala, Cannes Film Festival en Hyères Festival uitgesteld of gecanceld. Vooral het Met Gala, dat georganiseerd wordt door het Metropolitan Museum en Vogue US, zorgt ieder jaar voor memorabele rode loper-momenten. Wat gezien wordt als een van de belangrijkste mode-evenementen van het jaar, vindt jaarlijks op de eerste maandag van mei plaats. Bij gebrek aan een Met Gala dit jaar, deelden beroemdheden hun nog nooit eerder gehoorde verhalen over het grootste mode-event.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up