Naomi Campbell deelt haar ultieme beauty geheimen in een beauty routine van slechts tien minuten

Dit zijn de favoriete beautyproducten van het supermodel.

naomi campbell tijdens het met gala in 2019
Getty Images

Naomi Campbell is niet alleen een stijlinspirator op het gebied van mode, ook op beautygebied weet het internationale supermodel al jaar en dag de meest glamoureuze looks te creëren. Nu deelt Naomi al haar beautygeheimen voor een glowy glamour look in een routine die slechts tien minuten duurt.

Skincare is de basis

Een van de grootste geheimen van Naomi's immer stralende beautylook is het onderhouden en verzorgen van haar huid middels goede skincare. Een tip die ze al van jongs af aan mee kreeg van haar moeder Valerie Morris: 'Ik zorg al sinds mijn kindertijd voor mijn huid omdat mijn moeder me altijd vertelde dat ik moest hydrateren.' Haar favoriete skincare producten omvatten een zinc spray van La Roche Posay, die ze vervolgens incasseert met een gezichtsroller, vitamine E-serums en hyaluronic acid.

Het artikel gaat verder onder de video.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Alles voor de glow

Qua make-up is het doel voor Naomi het creëren van een glowy en dewy look. Het gebruik van lichte foundation en poeder is daarom key. Ze gebruikt hiervoor de Sublime Perfection Concealer in verschillende tinten van Pat McGrath Labs - overigens het zelfde merk als waar ze deze maand het eerste wereldwijde gezicht werd van Pat McGraths Divine Rose campagne.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Highlighter is natuurlijk onmisbaar wanneer het aankomt op een glowy look. Naomi gebruikt Nars' Contour blush-duo langs de jukbeenderen, kaaklijn en ogen en gebruikt de highlighter langs de neusbrug en de andere gedeelte van haar gezicht, waaronder de binnenkant van haar oogleden om 'er extra wakker uit te zien'. 'Het belangrijkste is dat je plezier hebt met make-up, het gaat erom dat je jezelf goed voelt,' aldus het supermodel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up