Celine Bernaerts' sixties inspired make-up look | Dutch Beauty

Dutch Beauty Celine Bernaerts laat je stap voor stap zien hoe je een glowy glam look bereikt.

In onze videoreeks Dutch Beauty laten Vogue friends zien wat het geheim is achter Nederlandse schoonheid. Onder anderen Romy Boomsma, Winonah de Jong, Danielle van Grondelle, Charelle Schriek, Roxeanne Hazes, Ruba Zai, Maud Welzen, Ayesha Djwalapersad, Nella Ngingo en Envy Peru gingen Celine al voor.

Er zijn maar weinig mensen die zo van make-up houden als Celine Bernaerts. De professionele make-up artist deelt haar liefde voor make-up in inspirerende videos met haar meer dan driehonderdduizend volgers op Instagram en op haar YouTube-kanaal. Met haar creatieve content weet Celine je net zo enthousiast over beauty & glam te maken als dat zij is. In haar Dutch Beauty video laat ze stap voor stap zien hoe je een sixties inspired make-up look bereikt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De basis

In de tutorial deelt Celine een spring sixties look met ons. Daarvoor begint ze met het egaliseren van haar huid, waarvoor ze de Foundation Balm van Kevyn Aucoin gebruikt die ze aanbrengt met een buffing brush. Vervolgens gebruikt ze de Hourglass Foundation Stick als concealer. 'Die is zo gepigmenteerd, daar kan ik letterlijk alles mee bedekken', aldus het make-up goeroe.

Contour, blush & highlighter

Voor haar contour gebruikt Celine het Shade en Illuminate palette van Tom Ford. Daarna volgt blush, een van Celine's favorieten, namelijk een cream blush van Rituel de Fille. Die brengt ze niet alleen op haar wangen aan, maar ook op haar lippen: 'Voor zo'n ik-heb-net-vijf-minuten-met-m'n-vriendje-staan-zoenen-om-de-hoek-look'. Dan is het tijd om te highlighten, waarvoor Celine wederom gebruik maakt van het Tom Ford palette. 'Vergeet boven je wenkbrauw niet.' Voor haar wenkbrauwen maakt ze gebruik van een potlood van Benefit Cosmetics, het Precisely My Brow Pencil en de wenkbrauwgel 24-Hour Brow Setter van hetzelfde merk.

60s-inspired oog make-up look

Voor de sixties inspired oog make-up look begint Celine met het 24/7 Glide-On Eye Pencil van Urban Decay in de kleur Corrupt. Daarna volgt de oogschaduw waarvoor ze een Custom Eye Palette van Dior gebruikt. En dan de eye-catcher van de oog make-up look: een 'lichtbaan' die Celine aanbrengt met Colorfix van make-up artist Danessa Myricks. Voor haar wimpers gebruikt ze een mascara van YSL, haar favoriete van dit moment: The Shock mascara. Als finishing touch brengt ze nog een lippenbalsem aan van Dermalogica, de Nightly Lip Treatment.

Shop Vogue's beauty favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up