Een intense ooglook creëer je volgens make-up artist Peter Philips in de keuken

Dior's Creative & Image Director voor make-up Peter Philips legt uit hoe je een intense ooglook maakt.

Het creëren van een intense én mooie ooglook kan af en toe best moeilijk zijn. Vooral degenen met twee linkerhanden geven de hoop al snel op. Maar, dat hoeft nu niet meer. Want met deze drie tips van Peter Philips, Diors Creative & Image Director voor make-up, kom je een heel eind.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Doop je kwast voorzichtig in het water

Een intense ooglook begint volgens Peter Philips met oogschaduw. En om ervoor te zorgen dat de kleur van je oogschaduw mooi naar voren komt, heeft Peter de perfecte oplossing: water. Door je make-upkwast vochtig te maken voordat je de oogschaduw aanbrengt, krijgt de poeder een creamy textuur. Hierdoor geeft de oogschaduw-kwast meer kleur af én blijft deze langer op zijn plek zitten.

Gebruik een lepel voor de perfecte krul

Voor de perfecte krul in je wimpers, moet je volgens Peter in de keuken zijn. Want niet met een wimperkruller, maar met een theelepel krijg je dé wimpers die je look naar een hoger niveau tillen. Breng de binnenkant van de lepel aan op de onderkant van je wimper en maak een draaiende beweging omhoog. Eenmaal klaar breng je met diezelfde beweging je mascara aan.

Maak gebruik van een warm potlood

Als laatste breng je de eyeliner aan op de waterlijn. De meesten van ons doen dit het liefst met een scherp potlood. Maar, volgens Peter is dat niet genoeg als je een intense ooglook à la Diana Ross wil creëren. De make-up expert gaat daarom een stapje verder en verhit het potlood een paar seconde met een aansteker - of op het fornuis. Door het potlood te verhitten, verandert het krijt in vloeistof waarmee je gemakkelijk een heftige make-uplook krijgt. Klinkt best spannend, zo een heet potlood, maar het resultaat mag er zeker wezen.

Shop Vogue's Favourite Dior Beauty

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder