Hot top 10 zomergeuren 2018 voor warme dagen

Dit zijn de tien lekkerste zomergeuren voor warm weer.

Fashion, Pink, Human, Human body, Muscle, Photography, Textile, Flesh, Abdomen, Trunk,
Marc de Groot, Vogue Nederland, juli/augustus 2015

In de zomer gebruik je meer geparfumeerde bodyproducten als deo en zonbescherming, en wat minder geur. Omdat je, als het warm is, niet iedereen in het openbaar vervoer wilt bedwelmen. En omdat er in de zomer zoveel lekkere lichte geuren zijn. Vogue verzamelde de hot top 10 zomergeuren 2018 voor warme dagen (en sommige hebben ook lekkere bodyproducten).

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Sweet something
Elie Saab​​

Elie Saab Girl of Now Shine
via ICI Paris XL
€42,04

Shop

Zonnig en kruidig zoet door de patchoeli en pistache, Elie Saabs Girl of Now Shine is de nieuwe variant op en de zoete geuren in deze top 10, maar fris genoeg om op een warme dag mee op je werk te verschijnen.

2 Parfum in een doosje
Le Labo

Rose 31 Solid Perfume Kit
via Skins
€84

Shop

Een andere manier om je te parfumeren in de zomer: de solid. Een parfumwax die je meeneemt in een doosje en waar je zo het vliegtuig mee instapt. Le Labo maakt ze in een metalen doosje, navulbaar dus heel eco, en alcoholvrij (dus geen angst voor pigmentvlekken in de zon). De Rose 31 is met name voor de zomer heel lekker.

3 Dag op het water
Margiela​​

Martin Margiela Replica Sailing Day
via ICI Paris XL
€115

Shop

Alsof je de dag op een zeilboot gaat doorbrengen, zo voel je je met Replica Sailing Dayvan Margiela, en dat is heel prettig. Fris, met waternoten en toch ook een beetje body, zodat je niet zozeer waternympf, maar ook een beetje zeekapitein bent.

4 Boost voor je humeur
Prada

Prada Mandarin
via de Bijenkorf
€125,40

Shop

Prada maakt Les Infusions, geuren die fris en luchtig maar toch met de kracht van een eau de parfum. De nieuwste, Mandarin, is als een versgeperste jus bij je ontbijtje onder de grote vijgenboom. Of waar je dan ook maar mag ontbijten deze zomervakantie.

5 Vrolijkmakend
Vogue Nederland​​

Molton Brown Orange & Bergamot
via Lookfantastic
€75,45

Shop

Molton Brown heeft een Orange & Bergamot geur die in de zomer extra vrolijk maakt. Maar let ook op de bodyproducten, zoals de body polisher die scrubt met abrikoospit. Soms is de scrub alleen al genoeg om fris en fruitig de deur uit te gaan.

6 Krans van madeliefjes
Marc Jacobs

Marc Jacobs Daisy Love
via ICI Paris XL
€44,96

Shop

Marc Jacobs is dol op zijn madeliefjes en komt voor de zomerdagen met Daisy Love, een mix van fruit en bloemen die je zo zou willen plukken, met in de basis ‘drijfhout', vrij vertaald door de parfumeur. Ook fijn zijn de bodyproducten: een showergel en bodylotion die in de vakantie goed van pas komen.

7 Parfumnevel
Vogue Nederland​​

Dior J’adore Body Mist Spray
via Douglas
€51

Shop

Een bodymist is een fijn alternatief voor een eau de parfum in de zomer. Dior J’adore Body mist heeft alle ingrediënten van de bloemengeur, plus een katoennectar die de huid verzacht. In een 100 ml spray die de hele zomer meegaat.

8 ​Waterlelies
Gucci

Gucci Bloom Acqua di Fiori
via Hudson' Bay
€61,60

Shop

Gucci Bloom Acqua di Fiori is de hottie van deze zomer, al is de eau de toilette zelf lekker fris, groen en heel zomers. Ken je de campagnebeelden met Dakota Johnson, Hari Nef en Petra Collins, die in een vijver vol bloemen zwemmen? Nou, dat gevoel dus, maar dan in een flesje. En zet 1 augustus in je agenda, want dan heeft Gucci's creative director Alessandro Michele nóg een verrassing voor je.

9 On the road
Chloé

Chloé Nomade
via Douglas
€61,11

Shop

De naam past uitstekend bij je zomerplannen, en Chloé Nomade ruikt ook alsof je nieuwe avonturen tegemoet gaat. Nomade is wat je noemt een floral chypre, een groene bloemengeur die niet te zoet, maar wel vrouwelijk is. Dat is sowieso de signature van Chloé geuren, niet voor doetjes.

10 Op vakantie met Coco
Chanel

Les Eaux de Chanel
via Chanel
€116

Shop

Heb je de nieuwe les Eaux de Chanel al geroken? Ze zijn gemaakt met de favoriete badplaatsen van Coco in gedachten: Deauville, Venetië, Biarritz. Ze zijn licht, elegant en eerder een zomerbriesje dan een in your face parfum. Lekker!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up