Kiss proof: zo blijft je lippenstift de hele avond zitten

Met deze lipproducten komen je gestifte lippen haveloos door de avond heen.

rode-lippenstift-kerst
Vogue Nederland, Alique, november 2017

Dus je lippen gaan mat met Oud en Nieuw, liefst in rood, donkerrood of fuchsia. Of – voor wie durft – het nieuwe paars. Maar hoe zorg je dat je lippenstift tijdens het happen van je eerste oliebol blijft zitten waar 'ie zit en je niet met een clownsmond het nieuwe jaar inluidt? Zo ga je zorgeloos voor die New Year's kiss!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Scrubben maar
Dior

De eerste stap voor een mooie mond is: scrubben. Opdat alle velletjes voorlopig de wereld uit zijn. Dior heeft daar een professionele zachte scrub voor die je lippen zijdezacht maakt.

Shop

2 Binnen de lijntjes
Bourjois

De gevreesde 'barcode' kun je tegengaan door een transparant lippotlood te gebruiken. Je lipstick blijft zo binnen de lijnen en loopt niet in de rimpeltjes rond je mond. Trek een onzichtbare grens of omlijn je gestifte lippen ermee.

Shop

3 Hydrateer die lippen
Cosmetics, Product, Beauty, Brown, Lipstick, Liquid, Beige, Water, Lip care, Eye liner,
Anastasia Beverly Hills

Een transparante lipprimer is geen overbodige luxe als jouw matte lipstick toch de neiging heeft je lippen uit te drogen. Deze van Anastasia Beverly Hills maakt je lippen gladder.

Shop

4 Eeuwenoude truc
MAC

Zeg je lipliner, dan zeg je M.A.C Lip Pencil, want die is er in 22 kleuren. De potloden zijn zacht genoeg om je hele mond mee in te vullen, voordat je er lipstick opdoet. De oudste truc ter wereld voor het behoud van kleur én vorm.

Shop

5 Breng lagen aan
Yves Saint Laurent

Een liquid lipstick onder een solide versie doordrenkt je lippen met kleur. Precies wat je nodig hebt als het een lange avond wordt. Gebruik eerst de nieuwe YSL Vernis à Lèvres (links) en daaroverheen de fraaie Rouge Pur Couture Holiday.

Shop

6 Trucje
Beauty, Cosmetics, Eye shadow, Beige, Metal, Powder, Circle, Face powder,
Lancôme

Een heel klein beetje los poeder over je eerste laag lipstick, dat is de truc van veel visagisten. Gebruik een grote poederkwast en leg een tissue op je kleding om morsen te voorkomen. Daarna volgt een tweede laag lipstick.

Shop

7 Glossy lippen
Chanel

Gloss is de kers op de taart, ook als je een matte lipstick gebruikt. Je doet een heel klein beetje in het midden om je Cupidoboog te accentureren, en yep, dat moet je af en toe even bijwerken. Doe over de Rouge Allure Velvet van Chanel een beetje Rouge Coco Gloss in Excitation (goud!) en je bent de beauty van het bal, sorry, diner.

Chanel Rouge Allure Velvet

Shop

Chanel Rouge Coco Gloss

Shop


8 Schone lei
Clinique

En dan komt het onvermijdelijke moment dat alles eraf moet. Als je niet met rode lippen wakker wil worden, gebruik je een speciaal product voor hardnekkige make-up dat wel de huid van je lippen heel laat, zoals de Clinique Take the Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes & Lips.

Shop

9 Lipbescherming
Chanel

Tot slot voor het slapen gaan altijd een beetje Rouge Coco Baume, een herstellende lipbalm die een vaste plek op je nachtkastje verdient. Dat zoent ’s morgens lekker weg.

Shop

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst