Zo blijft je make-up de hele dag mooi en goed zitten

Wij zetten de fijnste producten op een rij zodat jouw make-up de hele dag flawless blijft.

Hair, Face, Eyebrow, Beauty, Eyelash, Lip, Skin, Chin, Hairstyle, Nose,
Bella Hadid - Christian Dior Parfums

In de ochtend met veel zorg je make-up gedaan, en 's middags zit je mascara alweer halverwege je gezicht en je foundation in al je lachrimpels? We got you. Winona de Jong laat in haar tutorial voor onze Dutch Beauty serie zien hoe zijn fijne lijntjes door middel van baking voorkomt. Romy Boomsma gebruikt een transparante wenkbrauw gel om haar wenkbrauwen de hele dag in vorm te houden en een setting spray om haar look er fris uit te laten zien. Wij zetten de fijnste producten op een rij zodat jouw make-up de hele dag flawless blijft. (Bijna) geen touch-ups needed. Als je je make-up doet, doe het dan goed!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Prime time
primer
de Bijenkorf / Douglas

Een goede basis is alles, en de juiste gezichtsprimer kan een wereld van verschil maken. Gebruik een primer die ook bij je huid past. Heb je een gemengde huid? Dan Benefit porefessional is goede optie. Heb je juist een droge huid, gebruik dan bijvoorbeeld Bobbi Brown Primer Plus, die de vochtbalans herstelt en SPF 50 heeft.


Bobbi Brown Primer Plus Shop

Benefit Porefessional Shop

2 Long lasting
de Bijenkorf

Je kunt het beste kiezen voor een lang houdende matte of dewy foundation. De kans op glimmen is klein en je foundation blijft de hele dag zitten. De Yves Saint Laurent All Hours foundation is waterproof en doordat de substantie niet dik is, voelt het alsof je niet eens foundation op hebt.

Yves Saint Laurent All Hours Foundation Shop

3 Bake, Bake, Bake!
de Bijenkorf

Gebruik los poeder om te voorkomen dat je gaan glimmen of dat je make up in de fijne lijntjes van je huid gaat zitten. Breng een dikke laag aan en wacht vervolgens even. De poeder trekt dan in de lijntjes en je foundation en het overige poeder haal je er met een grote poederkwast zo vanaf.

Laura Mercier Loose Setting Powder Shop

4 All about the brows
Hudson's Bay

Een wenkbrauwgel zorgt ervoor dat je wenkbrauwen de hele dag in model zitten. Gebruik een transparante gel voor een natuurlijke look, of een getinte voor een meer aangezette wenkbrauw.

MAC Brow Set Shop

5 Waterproof mascara & eyeliner
mascara
ICI PARIS XL

Om te voorkomen dat je er aan het einde van de dag uitziet als een panda is een waterproof mascara een goed idee.

Dior Show Waterproof Mascara Shop

Dior Crayon Eyeliner Waterproof Shop

6 Prime & Plump
lippenstift 
Douglas / de Bijenkorf

Prime & Plump je lippen zodat ze de hele dag goed verzorgd zijn. De ideale basis voor een longlasting liquid lipproduct is meteen gelegd.

e.l.f. Cosmetics Lip Primer & Plumper Shop

Chanel Rouge Allure Ink Shop

7 Fix it!
Hudson's Bay

Een fixing spray zorgt ervoor dat je make-up de hele dag blijft waar 'ie zit. De MAC Fix+ spray laat de foundation en poeders goed met elkaar blenden en geeft de huid extra hydratatie. Tip: zet hem in de koelkast zodat je gedurende dag een verkoelende spray hebt met extra hydratatie.

MAC Prep + Prime Fix+ Shop

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up