De beste eyebrowgels voor perfect gevormde wenkbrauwen

Vogue selecteerde de beste gels voor moeilijk te temmen wenkbrauwen.

beste wenkbrauwgels
Dominique CharriauGetty Images

Je hebt ze in alle vormen en maten, en als we dan écht mogen kiezen gaan we voor brows à la Cara Delevingne. Het stylen en kleuren van je wenkbrauw wordt tevens vaak onderschat. Onterecht want deze haartjes boven je oog zijn namelijk de pijlers van je gezicht. Een goede wenkbrauw die mooi vol is en waarbij de minuscule haartjes in de plooi liggen, zorgt er voor dat je make-up look valt of staat. Heb je moeilijk te temmen wenkbrauwen? Behold, Vogue selecteerde de beste eyebrowgels van dit moment die jouw wenkbrauwen te baas zijn. Van Benefit's Gimme Brow waar de hele Vogue-redactie gek op is, de Phyto-Sourcils Fix van Sisley met extra fixering tot de Le Gel Sourcils van Chanel op waterbasis met een niet-stijf aanvoelend effect.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Brow Shaper & Hair Touch Up
bobbi brown wenkbrauwgel
Bobbi Brown

In no-time zorgt de Brow Shaper & Hair Touch Up van Bobbi Brown ervoor om dat je wenkbrauwen langdurig gekleurd en gestyled zijn. De gel is verkrijgbaar in verschillende tinten die een natuurlijke dekking geven, ook op grijze en lichte haartjes.

Bobbi Brown

Shop

2 Gimme Brow
benefit wenkbrauwgel
Benefit

De microvezeltjes in de Gimme Brow van Benefit zorgen voor voller uitziende wenkbrauwen. De gel blijft goed zitten en geeft de wenkbrauwen een natuurlijke langhoudende look. Het product is ook water-resistant.

Benefit

Shop

3 Le Gel Sourcils
chanel wenkbrauwgel
Chanel

Le Gel Sourcils van Chanel is op waterbasis en geeft daarom een aangenaam gevoel. Dankzij het kegelvormige borsteltje is de textuur eenvoudig en nauwkeurig aan te brengen. De aanwezige microvezeltjes maken de wenkbrauwen tevens voller.

Chanel

Shop

4 Sourcils Styler
lancome wenkbrauwgel
Lancome

De wenkbrauwstyler Sourcils Styler van Lancôme zorgt ervoor dat je wenkbrauwen minimum veertien uur lang feilloos blijven zitten. Door het precisieborsteltje zal de wenkbrauwgel de haartjes kleuren zonder de huid te raken. Het zorgcomplex met rozencellen zorgt ervoor dat de haartjes gevoed worden.

Lancôme

Shop

5 Eyebrowgel
christian faye wenkbrauwgel
Christian Faye

De flexibele formule van Christian Fays Eyebrowgel zorgt ervoor dat je wenkbrauwen in perfecte vorm zijn, zonder een stijf effect. Het innovatieve borsteltje is uiterst scherp voor gedetailleerde, perfecte wenkbrauwen.

Christian Fay

Shop

6 Brow Set
mac wenkbrauwgel
M.A.C

De handige Brow Set van M.A.C heeft een wenkbrauwgel met borstelapplicator waarmee je de wenkbrauwen makkelijk in vorm brengt en houdt. Dit zonder stijf effect waarbij de gel niet schilfert.

M.A.C Cosmetics

Shop

7 Legendary Brows
Charlotte Tilbury wenkbrauwgel
Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury's revolutionaire Legendary Brows is soepel aan te brengen en de Micro-Fine Miracle Precision zorgt ervoor dat elk wenkbrauwhaartje bereikt wordt, een kleur geeft en ze verzorgt met de Magic Elasticizing Wax.

Charlotte Tilbury

Shop

8 Pump 'N' Brow
Dior wenkbrauwgel
Dior

De eerste squeezable wenkbrauwmascara van Dior voor onmiddellijk volume met een natuurlijke finish. De Pump 'N' Brow heeft ook een lange houdbaarheid zodat de haartjes op de juiste plek blijven zitten.

Dior

Shop

9 Tinted Brow Gel
Anastasia wenkbrauwgel
Anastasia

De vier Tinted Brow Gels van Anastasia zijn perfect geschikt om je wenkbrauwen in een oogwenk subtiel te kleuren. De gel zorgt ervoor dat de wenkbrauwen de hele dag in model zitten.

Anastasia

Shop

10 Phyto-Sourcils Fix
sisley wenkbrauwgel
Sisley

De Phyto-Sourcils Fix van Sisley is langhoudende, natuurlijke gel voor moeilijk te temmen wenkbrauwen. Met de sterke formule van de fixerende wenkbrauwgel blijven de haartjes 24 uur zitten.

Sisley

Shop

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up