It's all about the brows, baby: de beste eyebrowgels voor perfect gevormde wenkbrauwen

Vogue selecteerde de allerbeste gels voor moeilijk te temmen wenkbrauwen.

Je hebt ze in alle vormen en maten, en als we dan écht mogen kiezen gaan we voor brows à la Cara Delevingne. Het belang van stylen en kleuren van de wenkbrauwen wordt vaak onderschat. Onterecht want deze haartjes boven je oog zijn namelijk de pijlers van je gezicht. Een goede wenkbrauw is mooi vol en zorgt er voor dat je make-up look valt of staat.

Onze favoriete wenkbrauwgels

Heb je moeilijk te temmen wenkbrauwen? Behold, Vogue selecteerde de beste eyebrowgels van dit moment die jouw wenkbrauwen de baas zijn. Van Benefit's Gimme Brow waar de hele Vogue-redactie gek op is, tot de Phyto-Sourcils Fix van Sisley met extra fixering.

Lees hier hoe je tijdens de lockdown je wenkbrauwen zelf on fleek houdt >

Shop 9 x de beste eyebrowgels

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Chanel Le Gel Sourcils
Chanel

Deze wenkbrauwgel van Chanel is een gel die de wenkbrauwen in model houdt, voller maakt en fixeert. De gel is licht en makkelijk aan te brengen. Ook is de gel beschikbaar in drie tinten, waardoor het product geschikt is voor alle kleuren wenkbrauwen.

Chanel, €34

SHOP NU

2 Mádara Brow & Lash Booster
Mádara

Dit werkbrauwserum is rijk aan peptiden, cafeïne en natuurlijke biopolymeren van Noordelijke Kantharel. Het serum voorziet je wenkbrauwen en wimpers van volume, lengte en glans.

Mádara, €25

SHOP NU

3 Charlotte Tilbury Legendary Brows
Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury's Legendary Brows Eyebrow Gel brengt soepel aan, terwijl het Micro-Fine Miracle Precision borsteltje elk haar meeneemt, een kleurtje geeft én ze verzorgt.

Charlotte Tilbury via De Bijenkorf, €25

SHOP NU

4 Florence by Mills Tint ‘N’ Tame
Florence by Mills

Florence by Mills Tint ‘N’ Tame Brow Gel is een wenkbrauwgel die jouw wenkbrauwen in vorm brengt en de hele dag op hun plaats houdt. Fluffy, sleek of strakke wenkbrauwen (à la Bella Hadid!) - it's up to you.

Florence by Mills via Douglas, €16,99

SHOP NU

5 Benefit Gimme Brow
benefit wenkbrauwgel
Benefit

De microvezeltjes in de Gimme Brow van Benefit zorgen voor voller uitziende wenkbrauwen. De gel blijft goed zitten en geeft de wenkbrauwen een natuurlijke langhoudende look. Het product is ook water-resistant.

Benefit via Douglas, €28,35

SHOP NU

6 Lancôme Sourcils Styler
lancome wenkbrauwgel
Lancome

De wenkbrauwstyler Sourcils Styler van Lancôme zorgt ervoor dat je wenkbrauwen minimum veertien uur lang feilloos blijven zitten. Door het precisieborsteltje zal de wenkbrauwgel de haartjes kleuren zonder de huid te raken. Het zorgcomplex met rozencellen zorgt ervoor dat de haartjes gevoed worden.

Lancôme via Ici Paris XL, €28,30

SHOP NU

7 M.A.C. Cosmetics Brow Set
mac wenkbrauwgel
M.A.C

De handige Brow Set van M.A.C heeft een wenkbrauwgel met borstelapplicator waarmee je de wenkbrauwen makkelijk in vorm brengt en houdt. Dit zonder stijf effect waarbij de gel niet schilfert.

M.A.C Cosmetics, €19

SHOP NU

8 Anastasia Tinted Brow Gel
Anastasia wenkbrauwgel
Anastasia

De vier Tinted Brow Gels van Anastasia zijn perfect geschikt om je wenkbrauwen in een oogwenk subtiel te kleuren. De gel zorgt ervoor dat de wenkbrauwen de hele dag in model zitten.

Anastasia via Douglas, €29,53

SHOP NU

9 Sisley Phyto-Sourcils Fix
sisley wenkbrauwgel
Sisley

De Phyto-Sourcils Fix van Sisley is langhoudende, natuurlijke gel voor moeilijk te temmen wenkbrauwen. Met de sterke formule van de fixerende wenkbrauwgel blijven de haartjes 24 uur zitten.

Sisley via Ici Paris XL, €45,55

SHOP NU

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up