Halpern tilt het 'glitteroog' naar een nieuw level met asymmetrische kristallen

Zoals eye candy hoort te zijn.

Herfst/winter 2020 show van Halpern tijdens London Fashion Week 
Estrop

Terwijl de Londense modeweek de laatste jaren vooral voortkabbelt met ingetogen, neutrale beautylooks, betekent dat niet dat er nóoit wat in het oog springt. Michael Halpern, die naam maakte met zijn bijzonder glamoureuze designs, is zo'n uitzondering op de regel. Niet gek ook: zijn ontwerpen zijn niet alleen gemaakt voor de disco, ze passen ook nog eens knap bij uitgesproken make-up. Wie beter dan Adwoa Aboah (een trouwe fan van het label) om dat idee als showopener te onderschrijven?

Het Britse model verscheen dan ook als eerste op de catwalk met blauwe oogmake-up van asymmetrische kristallen, gemaakt door Isamaya Ffrench van MAC Cosmetics. De make-up artiest is geen onbekende van London Fashion Week: zo schakelde Charlotte Knowles haar ook al in voor een gekleurde winged eye-liner van jewelste.

'We wilden het oog bij Halpern zwaar aanzetten', vertelt ze aan Refinery 29. 'Daarom hebben we grote en kleine kristallen of stenen gecombineerd.' Niet alleen Adwoa, maar ook talloze andere modellen verschenen met de look, variërend van groen tot roze. Tel daar nagels à la Billie Eilish bij op en zie daar: een beautylook die op zichzelf al een klein kunstwerkje vormt, maar ook nog eens perfect matcht met de glinsterende visie van Halpern. Vogue selecteerde de beste backstage- en catwalkbeelden, die je hieronder bekijkt.

Advertentie - Lees hieronder verder
2
Halpern - Details - LFW February 2020
Estrop
4
Beeld van Halpern herfst/winter 2020 tijdens London Fashion Week 
John Phillips/BFC
6
Beeld van Halpern, herfst/winter 2020, tijdens London Fashion Week in februari 
John Phillips/BFC
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up