Vogue test de de effectiefste wimperserums voor oneindig lange wimpers

Reaching for the stars.

In eerste instantie zou je misschien denken dat eindeloos lange wimpers niet voor iedereen zijn weggelegd, maar niets is minder waar. Eerder schreven we al over dé tips en tricks voor een verleidelijke oogopslag met lange en volle wimpers en deden we verslag van onze favoriete mascara's. Een volle bos wimpers begint echter bij een goede basis: namelijk de staat van de wimpers zelf. Van het eindeloos krullen met je - misschien wat versleten - wimperkruller, kunnen de haartjes van je ogen beschadigen en zelfs afbreken. Een wimperserum is dan erg welkom. Maar niet elk wimperserum doet wat het belooft, daarom selecteert Vogue een aantal items die gegarandeerd hun werk doen en jou eindeloos lange wimpers bezorgen. Let bij het aanschaffen goed op de werking; met het ene product boek je al resultaat na 28 dagen, waar je het andere minimaal zes weken lang aanbrengt. Hoe dan ook leveren ze allemaal een geweldig resultaat. Na de periode van dagelijks aanbrengen is het vaak voldoende om het product twee keer per week te blijven gebruiken.

Bekende fans

Voel je vooral geen cheater door het gebruik van een wimperserum. Je bent namelijk niet de enige: Meghan Markle kan inmiddels niet meer zonder haar favoriete wimperserum en ook Vogue's redactie zo haar eigen favorieten. Uit onze test selecteerden we alleen de best werkende exemplaren en die vind je hieronder. Van het inmiddels iconische Kruidvat wimperserum tot de luxe exemplaren van Revitalash en Dr. Massing: dit zijn de beste wimperserums volgens Vogue.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Xlash Pro Eyelash Serum
Xlash

Xlash

SHOP

2 Kruidvat Wimperserum Lash Booster
Kruidvat

Kruidvat

SHOP

3 L'Oréal Paris Clinically Proven Lash Serum
Kruidvat

L'Oréal Paris

SHOP

4 GrandeLASH-MD wimperserum
de Bijenkorf

Grande Cosmetics

SHOP

5 Zien: Celine Bernaerts' sixties oog make-up look | Dutch Beauty
6 Lancôme Cils Booster Lash Serum
de Bijenkorf

Lancôme

SHOP

7 Dr. Massing LongLashes Serum Wimperserum
Dr. Massing

Dr. Massing

SHOP

8 Revitalash Advanced Wimperserum/Conditioner
Revitalash

Revitalash

SHOP

9 Miralash Wimperserum
Miralash

Miralash

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up