De mooiste oogschaduw palets om de winter een beetje glam te geven

Laat de huidige maatregelen je vooral niet weerhouden om te shinen.

bella hadid paris fashion week
Claudio LaveniaGetty Images

De huidige maatregelen zorgen ervoor dat veel dagen er hetzelfde uitzien en je leven nogal kleurloos aanvoelt. Een likje verf op het gezicht kan je de nodige opfrisser geven in tijden als deze, zeker met de feestdagen in zicht. Meghan Markle wist het trouwens altijd al: oogschaduw maakt de boel nét een beetje mooier. De hertogin van Sussex is, zolang we haar kennen, altijd voorzien van een mooi kleurtje op haar oogleden. Het kan je ogen net iets meer laten spreken en je blik opener doen lijken. Ben je in het bezit van een flinke dosis lef? Ga dan niet voor Meghans klassieke looks, maar neem dan eens de kleurrijke Lucy Boyton als voorbeeld met een knalroze eyeliner. Je hebt inmiddels tijd zat om te experimenteren.

Ingrediënten

Niet elke oogschaduw is even lief voor het milieu. Vaak bestaan de glitters uit microplastics. Wanneer je voor het slapengaan je gezicht wast en er (plastic) glitters in de wasbak vallen, dan belanden deze op hun beurt in de oceaan. Vissen krijgen deze microplastic deeltjes binnen, net als wij wanneer we die vis eten. Het goede nieuws is dat er steeds meer duurzame initiatieven komen (helemaal in lijn met de populaire Blue Beauty beweging), waaronder bij de Bijenkorf. Vanaf januari 2021 mogen bij het warenhuis geen cosmeticaproducten meer worden verkocht die toegevoegde microplastics bevatten. Vind je dit belangrijk, check dan altijd de ingrediënten van het product alvorens je het aanschaft. Via Beat the Microbead vind je meer informatie - of luister een van deze beauty podcasts voor meer inspiratie om je op de goede weg te helpen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Instant Eye Palette - Limited Edition
Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury

SHOP

2 Dior 5 Couleurs - 797 Feel
Dior

Dior

SHOP

3 Zien: Roxeanne Hazes' signature make-up look voor de feestdagen | Dutch Beauty
4 Cool Crush Eyeshadow Palette
NARS

NARS

SHOP

5 Parisian Nudes Eye Shadow Palette
Laura Mercier

Laura Mercier

SHOP

6 Les 4 Ombres
Chanel

Chanel

SHOP

7 Le 9 de Givenchy
Givenchy

Givenchy

SHOP

8 Art Library: Nude Model
MAC

MAC

SHOP

9 Orgasm X Quad Eyeshadow - Limited Edition
NARS

NARS

SHOP

10 Couture Colour Clutch - Limited Edition
couture colour clutch   limited edition oogschaduwpalette
YSL

Yves Saint Laurent

SHOP

11 Jackie Aina Palette
Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills

SHOP

12 Born to Run pallette
Urban Decay

Urban Decay

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Make-up