De mooiste make-uplooks van Kate Middleton ter inspiratie voor de feestdagen

Laat je inspireren voor de feestdagen door een van Kate's royal-waardige make-uplooks.

kate middleton
Getty Images

Opzoek naar inspiratie voor je make-uplook voor de feestdagen dit jaar? Gezien we de kerstdagen dit jaar wat ingetogener vieren, past een royal-waardige make-uplook als die van Kate Middleton perfect bij de feestdagen dit jaar. De hertogin weet met haar understated beautylooks altijd precies de juiste snaar te raken. Zo laat ze zien dat je met weinig poespas er júist super chic uit kunt zien. Vogue zet haar mooiste make-uplooks voor je op een rij, waarmee je zo klaar bent voor de feestdagen.

Kate Middletons make-uplooks

Liefhebbers van uitbundige make-uplooks zijn bij Kate Middleton aan het verkeerde adres. De hertogin kiest er liever voor in haar beautylooks de focus te leggen op één aspect van haar gezicht – vaak zijn dat haar ogen. Denk aan oogschaduw in aardetinten, uitgesproken cat-eye, een sterk gedefinieerde wenkbrauw en zo nu en dan een smokey-eye om uit te pakken. Kate is de queen of effortless chic in haar make-up, de perfecte inspiratiebron voor de aankomende feestdagen dus. Zo ben je in een handomdraai klaar voor een intiem kerstdiner, zowel IRL als via Zoom.

Vogue zet hieronder de mooiste make-up looks van Kate Middleton voor je op een rij waarmee je met een royal-waardige look de feestdagen in kunt gaan. Pak jij liever uit met kerst? Neem dan eens een kijkje naar de Dutch Beauty-video van Roxeanne Hazes, waarin ze laat zien hoe je haar ultra-glam make-uplook voor de feestdagen creëert.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Cat-eye ooglook
kate middleton
Chris JacksonGetty Images
2
3 Gedefinieerde wenkbrauw
kate middleton in een blauwe altuzarra jurk in 2016
Getty Images
4 Touch of blue
kate middleton
Getty Images
5 Bronzed goddess
kate middleton in liverpool
Christopher FurlongGetty Images
6 Earth tones
kate middleton in een jurk met polkadots en oversized kraag
Max Mumby/IndigoGetty Images
7 Au naturel
kate middleton hertogin van cambridge in luxemburg
Samir HusseinGetty Images
8 Blushing bride
kate middleton bruiloft
Max Mumby/IndigoGetty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton