Deze spraakmakende beautylooks uit 'The Crown' maak je gemakkelijk thuis na

De iconische momenten in de Netflix-hit zouden niet compleet zijn zonder deze prachtige beautylooks.

Waarschijnlijk heb je het vierde seizoen van The Crown inmiddels al gekeken. Misschien zelfs al voor de tweede keer, want wat was dit seizoen genieten! We zaten massaal aan ons beeld gekluisterd terwijl het ogenschijnlijke sprookjeshuwelijk tussen Diana en Charles in deugen viel. We googleden na (of tijdens) iedere aflevering eventjes hoe alles nu ook alweer in het echt is gebeurd. En mochten genieten van een heleboel fantastische modemomenten. The Crown lijkt een onuitputtelijke bron van entertainment en inspiratie te zijn. Tijd dat we daarom onze blik eens werpen op de prachtige beautylooks die voorbijkomen in de Netflix-hitserie – én wat deze zeggen over het punt in het leven van de royals in de serie.

Vogue zet de beste beautylooks uit The Crown hieronder voor je op een rij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Glamour prinses
the crown
The CrownNetflix

Diana ontpopt zich van een enigszins naïf meisje tot een ware prinses in het vierde seizoen van The Crown – en daar hoort natuurlijk een bijpassende beautylook bij.

2 Klassieke queen
the crown
The CrownNetflix

Van The Queen hoeven we geen extravagantie te verwachten – maar haar looks zijn altijd gewoon just right. Zo ook deze klassieke make-uplook.Treffend en zonder poespas, precies zoals The Crown zich behoort te gedragen, volgens Elizabeth.

3 Dramatische wing
the crown
The CrownNetflix

Hoewel prinses Margaret haar hele leven in de schaduw van haar zus Elizabeth leeft, wordt ze als de ware royal die ze is ontvangen in Amerika. Het vleugje drama dat haar make-up look geeft is precíes waarom we haar stiekem als stijlicoon koesteren.

4 Glowing beauty
the crown
The CrownNetflix

Kunnen we het even hebben over deze prachtige dewy look van prinses Diana? Emma Corrin straalt hier in haar rol als Lady Di, en wij kunnen er geen genoeg van krijgen. En het Britse volk kon dat destijds evenmin.

5 Touch of blue
the crown
The CrownNetflix

Margaret Tatcher aka The Iron Lady verschijnt maar zelden in felle kleuren op ons beeldscherm, en dat zou natuurlijk ook een beetje out of character zijn voor haar. Maar met deze touch of blue weet ze precies de juiste snaar bij ons te raken.

6 Seventies hairdo
the crown
The CrownNetflix

Ook al gingen je nekharen omhoog staan van deze scène, verdient de coup van Camilla wel een kleine shout out. Het ultieme jaren zeventig kapsel, check.

7 Grown up elegance
the crown
The CrownNetflix

Gedurende het vierde seizoen zien we Diana veranderen van jong meisje in een volwassen vrouw de voor zichzelf op moet komen om zich staande te houden in het koninklijk huis. Deze beautylook weerspiegelt die verandering perfect.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix